Var har jag varit?


Den otroligt dåliga uppdateringen beror faktiskt inte på att jag varit jätteslö (till störst del iallafall hehe). Det är nämligen så att jag hela förra veckan spenderade min tid i Sälen. Jag var där tillsammans med Ida. En utav mina bästa vänner. Jag orkar verkligen inte berätta allt vi gjort varje dag och jag tror inte det intresserar så många heller för den delen.

Här kommer iallafall en liten kort sammanfattning:

Att förklara den här veckan gör man nog genom att nämna slalom, mysiga tevekvällar och slalom igen. Jag och Ida befann oss i backen nästan varenda dag och hann med att både tabba oss många gånger och impa på några killar haha. Förutom det var det en längdtur, ett besök i våffelstugan, fika på lyktan och allt annat som hör till när man är i Sälen. Det hanns även med en hel del åk med lite kompisar här och var.

Väldigt kortfattat det här då. Allt jag egentligen har att säga är att det blev en kanonvecka med massa härligt folk. Lite tråkigt att komma in i vardagen nu bara...

Tiden finns inte


Ja där ser man att jag förändrats lite. Framförallt håret och kolla bara på mina tänder haha.

Bilden är iallafall från i sommras. Jag började kolla igenom lite sommarbilder och gud så jag saknar det. Det är då jag lever liksom...

Först och främst vill jag bara förklara mig lite. Jag har inte bloggat så mycket på den senaste tiden. Den stora orsaken är att jag haft otroligt mycket plugg. Redovisningar, prov och massa uppsatser efetr varandra. Tiden har inte funnits bara. När jag inte pluggar har jag varit med mina vänner eller tränat. Bloggen kommer sist på min prioritets lista så är det bara.

När jag inte hinner lägga tid och kraft på att göra bra inlägg struntar jag hellre i det. Ja, som ni säker har märkt.
Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film. Glädja mig över att dom stora proven och läxorna är över och att jag snart har sportlov. Tänkte också klura på lite inlägg till er. Hoppas insprationen kommer också. Varit lite dött på dne fronten. Håll utkik iallafall!

11 Februari


Godkväll på er!
Det ni hör ifrån är en hyfsat pigg Sofia. Det kan bero att jag bara hade 3 lektioner bestående av mentortid, idrott och teknik. Resten av dagen skrattades snabbt igenom och jag har gjort allt ifrån att gå i snöstorm till att haft "träffa godis imunnen med så få försök som möjligt".
Så småningom ska jag kanske träffa Elsa och troligen vara med hennes och min syrra också. Inte så dum fredag inte. Snart blir det iallafall mat och sen får vi se vad som händer.
Nu ska jag snabbstäda mitt rum. Trött på att jag alltid har saker överallt. Suck...

Ny header

Jag vart onändligt trött på den förra headern. Så ja här har ni den nya nu då. Jag är inte säker på vad jag tycker än men den får duga helt enkelt. Och apropå ingenting, ser ni min utväxt. Gud vad jag behöver slinga haha!:o

Klicka för stor bild.

Ser ni inte bilden i headern, tryck f5.

Pluggdag


Bilderna beskriver min förmiddag otroligt bra måste jag säga. Jag är snart klar med två texter och sedan väntar massa fix med två redosvisningar och typ 100 engelskaverb. Det är också så min lördag kommer se ut. Jippie...

Nu ska jag få i mig lite mat så jag orkar fortsätta plugga. Vi hörs sen eller nått!:)

Fredagsmys


Laddat upp för en fredagshemma kväll med Ben & Jerry och någon bra film. Inte så lite najs må jag säga. Snart äre mat också. Gud så gott!

Praon


Nej nu tänkte jag ta och berätta om vad jag skulle göra i eftermiddag.

Om några veckor har vi på våran skola prao och jag har med hjälp av pappa lyckats fått praoa hos en fotograf. Ni hittar honom här. Snacka om att jag längtar. Jag är helt säker på att jag kommer lära mig massor. Det jag gjorde i eftermiddag var att åka och träffa fotografen och fixa lite papper. Så ja, nu är det helt bestämt.
4 Februari


Hej på er! Jag är hemma från skolan idag med. Nu mår jag iallafall bättre än igår men jag är fortfarande ganska trött. Nu ska jag försöka skriva klart en svenska sak och jobba lite på min redovisning så jag får klart det någon gång.

Om jag orkar (vilket jag tror jag kommer göra) ska jag iväg på en sak i eftermiddag. Jag vet inte riktigt om jag ska avslöja det nu hihi eller om jag berättar mer om det senare. Jag tror nästan jag gör det sistnämnda. Nej nu måste jag plugga. Shooo!

Sjuk :(


Godmorgon på er! Som ni kanske ser på tiden borde jag vara i skolan nu men jag har oturligt nog blivit sjuk. Jag har nästan sovit 10 timmar men är fortfarande hemskt trött, har ont i halsen och mitt huvud dunkar för fullt.

Så egentligen är allt jag vill göra att gå och lägga mig och glo på en film eller två. Det är precis vad jag ska göra, men först frukost(om jag orkar ta mig till köket vill säga)

Vi hörs sen!

RSS 2.0