Ego i svart och vitBlondie wtf


Ungefär sådär kommer jag bli i håret imorgon, fast jag tänkte inte införskaffa den där orange/gulaktiga nyansen i håret igen. Den syns dock inte så bra på bilden. Och jag vet att jag fake smailar, haha!

In taste of London


Här är några bilder på dom Cup cakes jag såg i London. Jag köpte dock ingen, men oj vad goda som såg ut! Fanns inte heller bara ett "cupcakes cafe" utan flera stycken. Annat mot här i Svergie, haha.

Som sagt det kommer dyka upp bilder från London lite allt eftersom. Jag har många jag inte visat en!:)

Söt katt


Canon 50D + Canon zoom lens 70-200
ISO 200 + f.4 + 1/200Fotopromenad

Efter jag varit med Andrea igår åkte jag direkt hem till Elsa, där min syster och hennes syster väntade med paranomal activity. Ettan alltså. En mycket läskig film så att säga, iallafall enligt mig så verklighetstrogen. Jag kom hem ganska sent och hann alltså inte uppdatera. Men jag hoppas ni överlevde.

Pappa fråga mig nyss om jag ville följa med han på en fotopromenad, och svaret blev då självklart ja. Så nu ska jag ut och foto lite. Har också lite planerat inför kvällen men vi får se. Bilder kommer antagligen senare.

Åh vad glad jag blir, statistiken höjs, komentarena ökar och anatalet som följer mig på blog lovin stiger ... fortsätt så va det är det som får mig att vilja blogga!

Ändrade planer, är påväg till andrea, vi h...

Ändrade planer, är påväg till andrea, vi hörs ikväll :)


Glöm inte bloggsvar!


Glöm inte att jag har en liten ruta i menyn, såkallad bloggsvar. Där kan du fråga precis vad du vill så svarar jag så snabbt jag kan. Mycket smidigt enligt mig, lättare en att fråga massa via komentarer och så. Jag vill gärna ha konstruktiv kritik här på bloggen också så jag får veta vad jag behöver förbättra för att bli ännu bättre, så släng gärna in din komentar om bloggen där.

Dagen i fråga är inte planerad, men det är faktiskt så jag vill ha det. Idag tänkte jag ägna mig år ganska mycket redigering och bloggen, datan får bli min kompis idag alltså. Hur kvällen blir får vi se sen.


Spotify: Ohjaa


Här får ni min senaste spotifylista. Den innehåller mycket nya låtar i alla olika takter. Den är ganska kort för tillfället men den utökar eftersom. Klicka på bilden för länk.

Autumn in my colors


TJOO

Höstlov nu dårå! Mycket välbehövligt så att säga. Jag har dock inte planerat jättemycket för i veckan. Måndag är det iallfall klippning och slingning som är planerat och på tisdag far jag, min syster och mina andra två "systrar" till huvedstaden. Resten av veckan får vi väll la ta och se, jag vill egentligen bara chilla och ta det lungt, det är något jag aldrig hinner mitt i veckorna.

Tanken var egenligen att jag skulle vara med några kompisar nu, men det var lite problemigt med tider hit och dit så jag blir kvar hemma istället, slår troligtvis på en film lite senare.

Bilder kommer, bara inte just nu... kanske imorgon om ni har tur!

Sister


Min söta syster på tower bridge.

Insåg nyss att jag inte har några nytagna bilder på mig. Eftersom jag behöver en ny header måste det snart bli ändring på det, får allt bli på höstlovet när jag är nyklippt och nyfärgad. Jag längtar!


London Del 1Här kom lite bilder ifrån London. Det kommer komma fler, tänkte att det här får bli en del 1 så tar jag en del 2 någon annan dag. Och åh andra sidan komemr det dyka upp bilder lite då och då, fick med några bra porträtt bilder på syster också.

Time never stops


Tower bridge, London
Det här är inte bra Sofia, inte bra alls asså! Jag måste vara en av jordens sämsta bloggare, så känns det iallafall. Jag skyller på att jag har varit i London, har haft massar plugg och bara inte har så mycket tid att umgås med datorn. Jag ska bättra mig jag lovar!

Kvällen skulle ha spenderats på min kära friidrottsbana
, men nej... mitt huvud kände helt plötsligt för att göra ont och kroppen för att bli slö. Jag åkte istället hem och eftermiddagen har spenderats med mina so böcker, franska revolutionen är vad som har stått på programmet.

Nu är jag i princip klar med det och tänkte ägna några timmar vid datorn, redigera lite och försöka få upp lite inlägg här.

Bilder kommer, snaart såå!

London baby

Andledningen till att jag inte kunnat blogga var för att jag var i London. Jag hade några kanonbra dagar där och har även lyckats fånga några riktigt bra bilder. Som så småningom kommer dyka upp på bloggen.

Nu för tillfället måste jag röja undan allt plugg jag missat, vilket blir en del. Efter det blir det desprete housewives. Min kväll är alltså fullbokad och det ges nog inget tillfälle att hinna redigera några bilder. Det får bli imorgon.

Så ja räkna med lite bilder framöver. Ha bara lite tålamod så kommer dom komma!

bad news

Jag är ledsen för den dåliga bloggningen dom här dagarna. Jag kommer vara borta från bloggen ett litet ta till, av en liten andeldning jag först tänker berätta om nästa vecka, och ja då jävlar kommer jag ha maaasssoor av bilder att ladda upp här bloggen. Så vänta lite bara, det kommer mer uppdatering!

update

Man skulle nog kunna samanfatta den här dagen med "chilldag" och "inte gör någonting". Men det är precis vad jag behöver, inte göra någonting. Jag har kollat massor av O.C avsnitt och redigerat lite bilder jag tog på min syster och hennes kompisar igår. Jag ska kolla upp om det är okej att jag lägger upp någon.

Ikväll lutar det åt att det blir en stillsam hemmakväll eller en myskväll med några kompisar, vi får se hur det blir. Imorgon tänkte jag plugga och på eftermiddagen träffa Ida. Det årterstår och se om det blir en bio eller fika eller ja kanske både och. Kanon blir det iallafall.

Tidig dag

Nyss hemkommen från skolan. Vi skulle sluta 5 över 3 men med en sjuk lärare och lite övertalningsförmåga slutade vi istället 10 över 12. Något som gillas av mig haha!:)

Nu ska jag in med bussen till Elin igen. Det är chockladbollar och allmänt mysdag som står på schemat.
Vi hörs ikväll istället!

Rör om du vågar


So prov idag, gick helt okej faktiskt. Eftermiddagen har jag mest hostat vilket jag gör 24/7 just nu. Den här förkylningen lägger ju då aldrig av!

Jag är ganska trött och har i själva verket inte så mycket att säga. Tänkte tillbringa en stund i photoshop och sedan lägga mig och sova.

Det blir inte mer än så idag, puuuss!
Varför hösten är bra?


Jag gillar egentligen inte hösten, och just därför tänkte jag försöka leta fram lite andledningar varför just hösten är bra.

Serierna - Seriestart för alla serier man bara längtat efter hela sommaren Gossip Girl, Desperate housewives och idol är bara några av dom tv favoriter man saknat på tv:n. Änltigen något att se på teve igen!

Stickat - Äntligen kan man plocka fram sina mysiga stickade halsdukar, mössor och tröjor. Man kan också bära dom inomhus utan att man verkar konstigt. Alltid varmt och msyigt helt enkelt.

Halloween - Tiden att samla alla kompisar och glo skräckisar hela natten och det med masssoor av godis. Man får ju inte glömma att alla affärer brukar konkurera om lägst pris på den varan också, det måste ju bara gillas!

Mysiga kvällar - Alla dom mysiga kvällarna man sitter i sina myskläder med en te kopp i handen, lite ljus här och var och med en härlig film påslagen. Mysfaktorn är stor här alltså!

Färglada motiv - Man kan ju inte glömma dom bra tillfällena på att ta riktiga höstfotosessionerna med sina kompisar. Färglada löv kan verkligen få bilderna att bli riktigt härliga och höstiga. Det gillas framförallt av sånna som mig dårå.

Fotografera


Jag har tänkt lite på en sak. Fotografera. Vad tänker ni på när ni hör det ordet? Jag tror dom flesta tänker på någon som tar kort. Det var det första som kom upp i mitt huvud också, men när man tänker lite djupare så är det verkligen så sjukt mycket mer.

Tänk dig att du är ute och har en fotosenssion med en kompis. Hon står där och poserar och du ska försöka knäppa så bra bilder som möjligt på henne/honom. Du ska ha kontroll över kameran, ha kontakt med modellen och samtidigt försöka ta så bra bilder som möjligt. Det kanske låter enkelt? Men det är inte bara att klicka på slutarknappen som så många tror. Det krävs mycket tänkande, arbete och fantasi för att ta en riktigt bra bild.

Man ska ha kontroll över kamerans inställningar så som ISO, bländare, vitbalans och slutartid. Dom sakerna ska man också kombinera ihop så dom passar just den tidpunkten. Man ska också fundera ut bra vinklar, bakrunder och på det lyckas få en väldigt bra kontakt med modellen för att få en bra bild. Allt det här ska gå fort också.

Nästa gång du ser en bra bild någon fotograf har tagit, tänk då på att det ligger en stor hjärna bakom den. Det krävs så mycket mer än att bara klicka på en knapp. Fundera lite på det.

Och det här med autoinställningar på kameror. Bilderna kan bli bra, visst det kan dom men inte hälften av så bra dom skulle kunna bli. Tänk dig kameran som en vän, om du låter han/henne göra hela jobbet kommer ni aldrig bli bra vänner och kunna samarbeta bra. Ni kommer då inte heller kunna ta riktigt bra bilder.

Mitt tips till er som använder autoinställningar (låter kameran fixa alla inställningar) när ni fotar, lär er hur man använder kamerans inställningar och börja fota på riktigt. Det tar tid att lära sig men ge inte upp, det är först när du förstår din kamera du kommer inse hur grymt fotogarfering är. Det är värt det!

Och glöm inte - Det är bara du själv som hindrar dig från stt komma dit du vill.

O.C min räddning


Godmorgon alla söta!

Imorgon har jag ett SO - prov som jag inte har pluggat så mycket till (eller ja nästan inget alls). Så min dag kommer gå ut på att försöka bli expert på kommuner och hur Svergie styrs. Vi får väll se hur det går eftersom jag har ont i halsen och ett dunkande huvud, men först... ett avsnitt O.C med mina kära vänner Ryan, Marissa, Seth, summer och alla andra i gänget.

Time for birthday


Igår så kom jag hem någon gång vid 8 på kvällen. Efter mitt lilla blogg break har jag inte rutinerna att jag ska blogga varje dag så jag glömde helt ärligt bort det. Sorry för det. Jag var i vilket fall med elin efter skolan. Det vart bland annat en tur på stan.

Min syster fyller år idag och min morbror lika så. Så idag ska jag iväg och fira min morbror eftersom han fyller 60. Jag vet inte om kameran hänger med men det återstår och se. När vi åker har jag ingen riktig koll på, men jag tänkte iallafall börja ta fram kläder och fixa mig lite såsmåningen.

Hör av mig ikväll eller något. Puuusss!♥

RSS 2.0