Nya favoriter

Stickad tröja - JC , Shorts - Bik bok
 
Här är två utav mina nya favoriter i klädväg som jag köpte i Göteborg. Den stickade tröjan kommer jag använda massor i höst. Nu ska jag gå ut och springa lite, jag sprang några kilometer i torsdags och det kändes underbart. Det är allt på tiden att komma igång med träningen på riktigt nu igen, det får mig alltid att må så bra. Jag har desutom ett par gympaskor och en ny träningsjacka att inviga så det ska nog gå bra. Nu: 5km och styrka.
 

Back on track

Då är jag tillbaka på banan igen efter en helg i Göteborg. Jag har haft det jättebra, en grym födelsedag i fredags med fint väder, god mat och framförallt Bruce Springsteen. Förutom det har det blivit en del shopping, mycket god mat även de andra dagarna och lite bad och familjetid på de också. En riktigt bra helg!
 
Om man ska gå in på "the boss" igen då, det är ingen jag i vanliga fall brukar lyssna på men det var verkligen sjukt mäktigt och ett riktigt drag. Ett fullsatt Ullevi är inget man ser varje dag liksom. Jag filmade lite med mobilen och här har ni ett klipp ifall ni vill titta. Det visar inte så mycket utav Bruce men ni ser stämmningen när hela arenan sjunger.
 
 

Sweet sixteen

Idag fyller jag 16! Min dag ska spenderas med nära och kära och lite andra roligheter.
Kommer inte finnas tid för bloggen varken idag eller några dagar framåt, men nästa vecka, då kör vi igen! Ska göra det bästa utav dagen, vilket jag hoppas ni alla andra också gör!

I mitt huvud

Jag känner inte att bloggen har varit på topp på sista tiden och det antar jag att ni inte heller tycker. Det blir väl tyvärr så det blir ibland, jag jobbar rätt mycket och de dagar och stunder jag inte gör det spenderar jag med min familj och mina vänner. Det är väl så det ska vara, även om jag önskar att jag hade mer tid till er och bloggen. Ni är ju trots allt några stammisar som besöker mig varje dag.
 
Om jag ska vara ärlig kan jag faktiskt säga att jag har mycket visoner om den här bloggen, om vad jag vill att den ska bli och vad jag vet att den kan bli. Men jag ska ta tag i den, oavsett om det sker om några veckor eller i höst. Jag vill att den ska bli mer mig, en bra balans av mig själv, mina åsikter och min vardag. Den ska bli mer inspirarande och motiverande, mer fotografi och mer mig i min vardag. Mig i nuet så att säga.
 
Tillsvidare ska jag fylla på med inspiration och idéer och framförallt njuta utav mitt sommarlov. Det kommer inte vara helt tomt på uppdatering här, utan vara istället lite då och då. Jag skickar lite extra kärlek till alla er som kikar in här varje dag, det betyder!
 
Vill ni veta vad jag sysslar med när jag inte uppdaterar här? Följ mig på twitter och instagram, @sofiahjort.
 

Find beauty in everything

 
Jag hade börjat skriva på ett sådant där tankfyllt och lite djupare inlägg men insåg snabbt att jag ska hålla det kortfattat för att det annat skulle bli sådär jobbigt långdragigt.
 
Jag tänker istället säga att jag tycker om mitt liv och alla som är en del i det. Det finns alltid två sidor av allting, antingen väljer du att se det postitva eller det negativa. Och som jag brukar säga ibland, livet ser på dig på samma sätt som du ser på livet. 
 
 

17 Juli

Efter några timmars jobb mitt på dagen träffade jag min kompis Elin och tog igen tid sen vi senast sågs. Därefter avnjöt jag maten ovanför i kvällssolen med min familj som sällskap vilket både var jättemysigt och jättegott.
 
Nu ska jag ta med mig en skål jordgubbar och slå på min acoustic o annat fint lista innan jag säger godkväll för gott.

Mina dagar i tweets

Istället för att klaga på min dåliga bloggning och dra den eviga "det här har jag gjort sedan jag sist bloggade" sammanfattar jag det med några utav mina tweets jag gjort på twitter sedan jag bloggade sist. Jag uppdaterar där dagligen och jag heter sofiahjort, ni hittar mig här.

"If your dreams don't scare you they aren't big enough"

Dagens tanke ifrån mig, "If your dreams don't scare you they aren't big enough". Jag tror verkligen att vi borde våga tänka stort när det kommer till mål och drömmar i livet. Att vi ska sluta vara så realistiska hela tiden och se mer möjligheter, vi lever faktiskt i en värld fulla utav dem. Om vi siktar mot stjärnorna är chansen faktiskt betydligt större att vi når trädtopparna, om ni förstår vad jag menar.
 
 

Kära böcker

När jag var yngre (okej, nu lät jag gammal) läste jag massor med böcker och det är något jag fortfarande tycker väldigt mycket om. Tyvärr brukar tiden aldrig finnas och jag läser nästan aldrig längre. I början utav sommarlovet bestämde jag mig däremot för att ta tag i läsandet igen, jag satte upp ett mål (målmedveten som jag är), att läsa 10 böcker. Det blir alltså att snitta en bok i veckan. Det har gott förvånansvärt bra och jag har redan läst 4 böcker.
 
Böckerna ovan fick jag hem på posten förra veckan och jag vill läsa alla på en gång haha(jag kunde inte bestämma mig så jag har börjat läsa två stycken haha)! Jag har hört att alla ska vara väldigt bra, så jag ser verkligen fram emot att läsa de. Med det här sagt måste jag bara säga att jag tycker det är underskattat att läsa böcker. Om man hittar en riktigt bra bok, blir det faktiskt kul att läsa!

Fotografering med Ebba

Canon 50D + Canon 50mm 1.4
@50mm - 1/400 sek - f/2.2 - ISO 100
 
Jag hade en jättekul eftermiddag med Ebba. Det var första gången vi träffades och vi sågs för att fotografera lite. Så de var det vi gjorde, gick runt och snackade kameror för fullt och fotograferade lite. Efter det tog vi en glass i solen och hade det allmänt bra. En jättehärlig tjej och jag är övertygad om att vi kommer ses flera gånger. Ni kan ju även passa på att kolla in hennes blogg, ni hittar den här.

Life

Det var alldeles för länge sedan ni fick någon uppdatering här! Mina dagar innehåller en stor mängd jobb just nu, men även mycket härliga kvällar med mina vänner, allt ifrån grillning, kvällsbad och nattpromenader.
 
Nu har jag två dagar ledigt innan jag ska jobba igen och även de ska till stor del spenderas med mina nära och kära. Idag ser min dag ut så att jag precis kom hem ifrån Steph och ska snart iväg och fotografera med en tjej som heter Ebba och efter det ska jag lämna bröllopsbilderna jag tog för några veckor sedan. Vi får se om jag kan få upp någe mer inlägg här lite senare, så stay tuned!

RSS 2.0