Bröllopsbilder Anna och Filip

Den 2 Juni fotograferade jag Anna och Filips bröllop. Vilket var otroligt roligt att få göra. Både ett jättehärligt brudpar och ett väldigt roligt bröllop. Nu tillslut har mitt bildspel med en del utav bilderna från dagen blivit klart, lite senare en vad jag tänkt men bättre sent än aldrig.
 
Så titta gärna på bildspelet och säg vad du tycker! Det måste ses i fullskärm och det är lite musik tillhörande men som gör att stänga av. Antingen kan du låta bildspelet ta sin gång eller bläddra igenom i ditt eget tempo, valet är ditt!
 
 

Right now

 
Ni vet ju redan att min helg var rätt så fullspäckad och det var därför jag inte hann med att uppdatera. Igår gick jag på bio med Steph och två tjejer i min klass. Vi såg Magic Mike vilket var rätt kul!
 
Jag har min första och enda lektion 10 i ett idag så jag har ett tag på mig att bara vara hemma och ta det lungt. Efter skolan sen tänkte jag även dra och gymma, det har inte riktigt blivit av och det är på tiden att jag kommer igång nu.

Fullspäckad helg

Igår firade jag mig lite försent och några i släkten kom hit. Det var jättemysigt och självklart mycket god mat! Den här helgen är rätt så fullspäckad för min del, först består den av väldigt mycket jobb, både idag och imorgon och sedan ikväll ska jag träffa några av tjejerna i min förra klass. Söndagkvällen är också planerad så jag är osäker på hur uppdateringen kommer bli. Om inte annat är jag i alla fall tillbaka på måndag, förhoppningsvis imorgon! Ha en bra helg!

Nuläget

Igår hade vi ju som sagt något som heter klasskampen på skolan. Det gick ut på att alla 1:or på skolan skulle tävla mot varandra och göra så mycket uppdrag som möjligt. Uppdragen var t.ex. att skaffa fram en tårta för 25 personer som det stod "TBS rockar fett på!", ta med snö och att få en autograf av en allsvenskspelare. Många uppdrag var rätt så svåra och jag trodde faktiskt inte att vi skulle klara hälften utav de men vi fixade faktiskt alla utom ett.Det var rätt kul och så det slutade med att vi blev två! Därefter mötte jag upp Steph och fikade på Bara Vara. Jag är van att träffa henne varje dag och jag inser hur ovant det kommer bli att inte ha henne där. Vi har liksom alltid peppat varandra i allt och hon är den som fått mig att le om jag har en dålig dag eller dragit ner mig på jorden när jag blivit stressad. Det kommer gå bra, det vet jag, men jag kommer sakna att träffa henne varje dag.
 
Idag gick de mest igenom praktisk information och vad det innebär att gå på Thoren. Jag känner faktiskt bara mer och mer att den här skolan är rätt för mig, hela upplägget när det kommer till studier och alla lärarna verkar väldigt bra. Klassen är det svårt att säga om någonting än, men hittils har den blivit bättre dag för dag. Efter all information drog jag och rätt många tjejer i klassen iväg och käkade på jensen, så det var kul i alla fall och nu sitter jag här. Jag har en del "måste göra saker" som står på schemat, så vi hörs förmodligen lite senare. Jag bjuder på en härlig låt så länge om ni har missat den.

Gymnasie och sådär

Då är dag två på gymnasiet också genomförd. Idag fick vi våra scheman och jag tror de kommer passa mig rätt bra. Vi läser i något som kallas block vilket betyder att vi har några kurser i taget som vi läser mer intensivt under en kortare tid innan vi byter kurser vid nästa block. Det blir mindre ämnen att hålla i huvudet vilket jag tror blir lättare att bara kunna fokusera på några saker i taget än jämfört med hur jag hade det förut. Lektionerna är oftast längre en vanliga också, runt två timmar. 
 
Imorgon har vi något som kallas en klasskamp på skolan mellan oss 1:or. De som vinner får ut sina laptops först så det vore väl kul om det går bra imorgon. Tydligen ska det vara rätt roligt också, vi får se helt enkelt!
Efter skolan idag träffade jag upp Ida och gymmade lite, mina armar fick sig en rejäl omgång så vi får se hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon haha!

20 Augusti

Första dagen på gymnasiet är alltså avklarad. Den var däremot bara 40 min lång och vi fick bara lite information och sådär. Efter det jobbade jag några timmar. Skoldagen imorgon blir nog inte särskilt lång den heller även om den blir lite längre än vad den är idag. Därefter ska jag träffa Ida och förhoppningsvis gymma om inte min hals sviker mig, den gör lite för ont för att jag ska våga träna med den. Nu ska jag duscha bort min currylukt, alla som varit på la baguette vet vad jag pratar om haha och slutligen bädda ner mig framför lite One Tree Hill, te är en självklarhet med tanke på halsen.
 
Jag bjuder på en härlig låt så här på kvällskvisten, hoppas ni får en bra kväll!

Studentfotografering med Ellen

Canon 5D Mark II + Canon 50mm 1.4

Blåbär och gymnasie

Från idag när jag plockade blåbär med min syster.
Imorgon blir alltså första dagen på gymnasiet för min del. En ny klass och en ny skola, ja lite spännande ska det bli i alla fall. Nej, ni får väl höra mer om det imorgon. Nu ikväll ska jag försöka komma i säng så tidigt jag kan. Vi får väl la ta och se hur det går, det var ett tag sedan jag la mig tidigt. Imorgon tänkte jag lägga upp lite fler bilder från studentfotograferingen med min syster, jag fick många jättefina bilder. Nej, det här får bli det sista från idag. Vi hörs imorgon så ha en fin kväll!
 

Studentfotografering

Canon 5D Mark II + Canon 50mm 1.4 / Canon 70-200mm 2.8 L USM
 
Idag fotograferade jag lite studentbilder på min syster. Jag fick jättefina bilder och här ovan är två utav de.

Det fina med hösten...

Det är ju faktiskt inte höst än, även om sommaren närmar sig sitt slut. En del börjar skolan efter lovet och andra återgår till jobbet efter semestern. Man återgår helt enkelt till vardagen med rutiner och med det kommer lite blandade känslor, i alla fall för mig. Ofta känns det faktiskt rätt skönt att återgå till en vardag med fasta tider och rutiner, men det brukar också ta emot. Jag känner verkligen att jag lever på sommaren och är fri, lite som årets höjdpunkt och helt plötsligt är den över och nästan ett år till nästa sommar. Men för att hålla humöret uppe och bota den där ångesten som kan komma har jag gjort en lista, en lista med lite fördelar med hösten.
 
  • För min del innebär den här hösten lite utav en ny start. Jag ska börja på en ny skola, gå i en ny klass och kommer möta många nya utmaningar.
  • Höst för mig innebär film och framförallt seriemaraton. När det inte är något vidare väder ute är det bara att bädda ner sig framför tv:n och slå på favoritserien. Dessutom börjar serierna på tv igen efter sommarens uppehåll.
  • De här starka färgerna som varit i sommar är nog inte riktigt min grej, höstens mode däremot. Åh vad jag tycker om det. Äntligen kan jag börja använda min skinnjacka, allt stickat och plagg med de som sägs bli höstens färg vinrött. Höstkläder välkomna, jag har faktiskt saknat er!
  • För en kaffe, chailatte och te älskare som mig måste jag faktiskt säga att varma drycker kommer bäst till rätta när det är lite kallare ute. Så det är vad jag ska dricka i höst, i massor.
Min egna lista är faktiskt lite längre men jag har inte tid att lägga upp hela här. I stort tror jag faktiskt bara det handlar om inställningen, jag skulle säkert kunna hitta många nackdelar med hösten om jag bara ville se det men jag har bestämt att jag ska göra det här till en bra höst och uppskatta det fina med den istället.
Jag hoppas ni kan göra det samma, jag vet att många brukar kunna bli lite höstdepp, men nej, det är höstpepp som gäller! :)

Damon och Elena

Jag är ledsen ni som inte är så speciellt förtjusta i The Vampire diaries, men här kommer den finaste musikvideon jag har hittat med mina favoriter Damon och Elena. Så otroligt fina! Kan knappt vänta tills det börjar igen i höst. Jag mår fortfarande inte helt bra så det är One Tree Hill som gäller idag också för min del. Snart har jag kollat klart på säsong 1, det vill säga en säsong på två dagar, haha jag är hopplös.

Förkyld och nerbäddad framför One Tre Hill

Dagens planer som innehöll både gym och jobb fick jag tänka om på, när jag vaknade upp jätteförkyld. Det var förklarar förmodligen varför jag var så trött igår.
 
Dagen har därför spenderats nedbäddad framför One Tree Hill och det är väl så den kommer fortsätta. Jag fotograferade i alla fall två utav mina köp åt er. Skinnjackan kommer från JC och den vinröda transparanta skjortan kommer från Gina Tricot. Jag hoppas att jag kan fixa lite mer och bättre uppdatering till er imorgon istället.

Shopping, gym och soffläge

Det blev en riktig stan dag idag med Elin och jag fick med mig hem lite av varje. Om jag hinner, visar jag det imorgon. Nu ikväll fick jag även en instruktion utav en på gymmet och ett träningsuplägg, så imorgon förmiddag är det jag som kör igång på allvar. Jag vet inte om det är för att det har varit varmt idag eller om det finns någon annan anledning, men konstigt trött är jag i alla fall. Så nu ska jag inta soffläge framför tv:n. Sådana dagar måste ju också få finnas.

Fina Steph

Jag sa ju igår att jag fick jättefina presenter utav min kompis Steph. Först och främst fick jag en jättebra ekologisk body butter och sedan ett ekologiskt grön té. Men presenten som kändes mest i hjärtat var den fina fotoboken hon hade gjort. En bok full med bilder från många utav våra roliga påhitt och massor med minnen. Behöver jag ens säga att den står synligt på min tavelhylla nu? Det är en sådan grej som kommer få mig att le bara utav tanken på den. Jag är så otroligt glad att jag har en sådan fin kompis som jag har, de är sällsynta, de kan jag lova!

Inpackning med infraljus

Iphonebild
Jag gjorde ju som jag har berättat om tidigare, en hårinpackning med infraljus. Tack vare infraljuset går inpackning verkligen in i alla hårtoppar på djupet. Det är jättebra för håret och framförallt torrt hår som mitt, ni ser ju skillnaden på bilderna ovan och det bästa är ju känslan nu i efterhand, det känns så mycket bättre. Jag gjorde det hos min kompis mamma som driver företaget Vital Örebro.
 
Min dag annars har varit jättebra, precis sådär som man ska spendera en sommardag helt enkelt. Jag fick en jättefin present utav Steph, jag kan visa den här imorgon. Nu är jag förvånansvärt trött och jag tänkte försöka ta en powerwalk innan frukost imorgon så det blir nog sängen för min del nu. Vi hörs imorgon, då är det min kompis Elin och en gyminstruktion som står på schemat.

15 Augusti

Så här ser jag ut nu idag. Snart ska jag iväg och göra en hårinpackning med infraljus som ska vara väldigt bra för håret och sedan också väga mig på den där tanitavågen jag pratade om igår. Det ska bli väldigt kul att se resultatet faktiskt! Efter det ska jag träffa Steph och sedan får vi se om det blir en tripp på stan också.
 
Solen lyser och det är varmt ute så njuta utav det här fina vädret ska jag i alla fall se till att göra. Jag har känslan av att vi inte kommer få så många fler "sommriga" dagar så det gället att uppskatta de när de väl är här. Ha en bra dag allihoppa!

"Jag har bestämt mig att varje dag ska vara en bra dag"

Det här är ett utav mina favoritcitat. Jag tror man påverkar sin egen inställning till alla saker som dyker upp i livet mer än vad man tror. För inte så länge sedan fick jag höra om ett barn som visste om att hon inte skulle leva så länge till, hon sa "Jag har bestämt mig att varje dag ska vara en bra dag". Det var någonting som verkligen fastnade i mitt huvud. Du kan faktiskt bestämma dig att varje dag ska vara en bra dag. Det kommer dyka upp saker som får dig att vilja tänka negativt, kanske sena bussar eller saker som inte går som man tänkt sig men då handlar det om att inte låta saker ta onödig energi ifrån dig, d.v.s. lägga energi på att klaga på att bussen är sen när det inte är något du kan göra något åt. Så istället för att låta saker vi stöter på i vår varadag ta bort vårat leende, ska vi istället stå för det själva. Att ha makten över vår egen lycka. Vi vet ju faktiskt inte hur länge vi lever, och jag tror det gäller att uppskatta och ta vara på dagen mer än vi gör ibland.
 
Okej, det här inlägget var mycket mer djupt och seriöst än vad jag tänkt mig haha. Ikväll ska jag iväg och träffa några tjejer i min klass, grillning är planen. Inget att klaga på alltså! Tills dess ska jag bara göra det jag känner för. Ingen mer uppdatering förrens imorgon, så ha en trevlig kväll!
 
Det är ingen som har något speciellt de vill att jag ska blogga om? Någonting om fotograferingen? Om mig själv? Visa mina favoriter i garderoben? Tipsa om lite bloggare? Berätta lite om vad jag ska gå på för gymnasie eller mina planer och drömmar för framtiden? Ja, vad spelar inte så stor roll.
Om ni kommer på någonting är det bara att kommentera så borde jag kunna fixa det imorgon :)
 
 

Träning

Jag nämnde i ett annat inlägg att jag ska komma igång och träna mer. På torsdag får jag lite instruktioner på gymmet där jag ska börja och sedan är det bara att köra på. Passande nog ska jag prova att väga in mig på en tanitavåg imorgon. Då får jag veta precis hur mycket muskler, fett jag har i % o.s.v. och det ska bli kul att se skillnaden efter jag kommit igång och tränat ett tag.
 
Igår blev det intervallträning för min del följt utav styrka. I stort sett hela kroppen fick sig en genomkörare. Nu idag tog jag en avkopplande powerwalk innan jag åt frukost. Jag brukar ha svårt för att gå innan jag har ätit för jag är alltid så hungrig haha, men idag tvingade jag ut mig i alla fall. Frukosten blir ju faktiskt så mycket godare!

If you're lost you can look, and you will find me, Time after time

 
Canon 50D + Canon 50mm 1.4
 
Tjejen ni ser på bilderna är inte bara min bästa vän, utan en utav de ödmjukaste och underbaraste människorna jag känner. Så jag skickar lite extra kärlek till henne en fin kväll som denna. Bilderna fotograferade vi tidigare i veckan när vi var i hennes sommarstuga. Ett par riktigt underbara dagar med mycket härliga människor!

En bra start på dagen

Jag är verkligen en sådan här frukostmänniska som tycker en riktigt god frukost är ett perfekt sätt att starta dagen på. Det här är vad jag åt nyss. Stekt ägg, handplockade blåbär, hallon och grönt té. Åh så gott! Jag måste säga att frukostar är underskattade.

Mina sommarmål

Ungefär när sommarlovet började gjorde jag en lista med lite mål jag tänkte ha i sommar. Jag tänkte faktiskt lägga upp listan här och utvärdera hur de har gått.
 
Skapa en hemsida till min portfolio. Det har jag faktiskt inte fått tid till utan blivit ett projekt jag ska ta tag i till hösten istället.
 
Göra minst en "seriös" fotografering. Jag har gjort flera fotograferingar, frågan är bara hur många som når upp till nivån "seriös", så det målet måste jag säga att jag klarade av lite halvt. Det är ju faktiskt en vecka kvar så vi får se om vi kan få in en lite mer seriös plåtning någon av de här dagarna.
 
Läsa 10st böcker, alltså att snitta en i veckan ungefär.Nu innan jag skrev det här läste jag faktiskt ut min tioende bok på pricken. Så det här målet klarade jag galant!
 
Komma igång och träna 2-3 gånger i veckan och göra ett träningsprogram. Den första delen utav sommaren var träningen inte något som riktigt prioriterades men nu på slutet har det gått desto bättre. Jag har tränat 2-3 gånger i veckan under några veckors tid nu, både löpning och styrka. Ett riktigt träningsprogram har det däremot inte blivit till utan jag har gått lite mer på känsla och det jag känner för att göra. Däremot har jag faktiskt gått och fixat gymkort och på torsdag ska jag gå igenom gymmet med en instruktör. Om jag inte har helt fel får jag ett träningsprogram för vad jag bör göra då med.

Utvecklas och bli bättre och snabbare på jobbet. Jag har utvecklats mycket där, men det är också något jag fortfarande jobbar på.
 
Träffa nya människor, försök att lära känna minst en ny person. Jag har lärt känna flera nya människor, t.ex. Ebba Blomdahl. Hennes header bild fotograferade jag faktiskt den gång vi träffades. En jättegullig tjej jag är övertgad om att jag kommer träffa fler gånger.
 
Och till den mest flummiga och längsta punkten:
Bara ta det lungt, koppla av! Läsa en tidning eller en bok och dricka en kopp te. Ta en sovmorgon eller en powerwalk med sig själv i kvällssolen. Våga slappna av! Göra vad jag känner för, njuta utav livet och framförallt skratta och må bra. Jag har verkligen njutit och kopplat av nu i sommar. Det var en utav mina högsta prioriteringar efter ett år utav mycket plugg och stress, att jag bara skulle ta det lungt. Så den här punkten känns det verkligen som jag har klarat av.
 
 
Steph tog bilden på mig när vi var i hennes sommarstuga för några dagar sen.
 
Jag har verkligen hunnit med mycket nu i sommar, mer än vad jag tror faktiskt!
Det har blivit många cykelturer till olika badställen, många underbara grillkvällar med både mina vänner och min familj. Jag har badat i allt från sjöar, hav, åar, pooler och badtunnor. Det har spenderats många fina kvällar och nätter i kvällsolen med människor jag verkligen tycker om. Jag har diskuterat livet på fikaställen och failat totalt på bowling. Poker också för den delen haha och repeterat "man kan inte vara bäst på allt" ett antal gånger. Jag har frossat i jordgubbar i bra sällskap...och glass också för den delen. Det har skrattats så jag fått ont i magen åt internskämt med min bästavän. Skratten har dessutom blandats med djupa snack om livet. Jag har sett "the boss" och 66 000 människor på Ullevi. Misstag och snedsteg har skett, men som man bara kan skratta åt såhär i efterhand. Spenderat några dagar med min underbara vän i hennes sommarstuga och suttit framför elden tills den slocknade av sig självt. 
 
Jag tror ni förstår vart jag vill komma, jag har verkligen levt nu i sommar. Bara varit, precis som det ska vara. Från den här sommaren kommer jag ta med mig massor med minnen, inspiration och energi framöver. Men det är ju faktiskt en vecka kvar av sommarlovet, vi får se vad det har att bjuda på!
 
 

Set fire to the rain, sång och piano

Igår kväll klinkade jag lite på piano:t. Jag spelade faktiskt in det men det är lite ringrostigt. Det är en väldigt förenklad version men i alla fall en början till pianospel. Om jag får tid tänkte jag försöka lära mig spela den, låten är så otroligt mäktig och jag älskar att sjunga den. Egentligen skulle jag iväg och jobba lite nu men jag fick ledigt så det blir en hemmadag istället. Otroligt efterlängtat faktiskt, jag har inte bara varit hemma en dag på flera veckor.

Instagram

När jag inte tar bilder med systemkameran fotograferar jag en del med min Iphone. Sådana där bilder man tar bara för att bevara just det där ögonblicket. En del utav alla bilder jag tar dyker upp på Instagram där jag heter sofiahjort. Så följ mig gärna där, jag kanske till och med följer tillbaka?;)
 
Nu ska jag krypa upp framför friidrotten som går på tv. Om jag inte minns helt fel är det 100m's stafett där Usain Bolt deltar och det tänker jag inte missa. Jag ska göra ett inlägg om han någon dag så det här blir väl en liten påmminelse till mig själv så jag inte glömmer bort det. Nej, friidrott var det. Ha en fin kväll!

Ny start

Om ungefär en vecka börjar jag på en ny skola, jag kommer få många nya lärare och framförallt träffa många nya människor. Det blir lite som en ny start vilket ska bli väldigt roligt. Jag tror man brukar säga att det är en ny fas i livet, man lämnar det gamla och börjar om. Alltså en framtid med många nya utmaningar som kommer göra att man växer mer som person.
 
Förutom det här med att börja på gymnasiet har jag tänkt att jag ska komma igång med träningen. Det blir också lite som en ny start. Jag köpte ett gymkort idag och har bestämt mig för att göra träningen mer till en del utav vardagen och inte prioritera bort det när det blir mycket som jag gjort förut. Med det kommer också att jag vill bli lite hälsosamare, äta lite bättre och helt enkelt må ännu bättre fysiskt.
 
Med allt det här snacket om en ny start, vart vill jag komma med det? Jag tror vi går igenom olika tider i livet och den här bloggen har följt med mig i 2-3 år. På den tiden har jag hunnit förändrat mig mycket och på något sätt låtit den här bloggen vuxit med mig. Det tänker jag låta den fortsätta göra. Nu när jag kommer till lite utav en ny start i mitt liv kommer det bli än även här.
 
I framtiden kommer den här bloggen innehålla mer mig i vardagen. Det kommer bli mer skola som jag tidigare inte pratat så mycket om, mer om min träning och mer om mina tankar och åsikter kring saker. Den här bloggen kommer helt enkelt bli mer mig, mig mitt i livet. Jag hoppas ni kommer tycka om det!
 
På bilden till vänster började jag precis i 7an. Tog självporträtt i spegeln och brydde mig mycket mer om vad andra tyckte. Bilden till höger togs för någon dag sedan, en tjej som har förändrat sig väldigt mycket jämfört med vem hon var till vänster. En tjej som blivit nöjd och trygg i sig själv och till en tjej som bara är sig själv.

Bloggpaus

Den här bloggen får inte den tid den förtjänar, tyvärr så är ju det, det återkommande problemet på den här bloggen. Min tid eller snarare, saknaden utav den. Imorse när jag satt och funderade över hur länge jag faktiskt har bloggat och hur det var då, för några år sedan, insåg jag hur länge sedan det var det kliade i mina fingrar. Jag brukade känna att jag verkligen ville blogga och behövde skriva av mig, annars kliade det liksom i fingrarna på mig. Det är inte alls samma sak längre, visst har jag visioner och vill blogga men inte på samma sätt som då.

Så nu, i några veckor framöver tänker jag ge mig själv blogg förbud. Inte låta mig själv skriva på ett tag och förhoppningsvis samla på mig lite inspiration och idéer. Det är nog bäst så, för både er och mig. Jag är trött på alla dessa halvdana inlägg och det borde ni också vara! Exakt när jag kommer tillbaka återstår och se, men förr eller senare i alla fall. Ta hand om er, massor med kärlek!❤

 

 


Tankar om "det perfekta livet"

Härom dagen kom jag och tänka på perfektionen som finns i våran värld, och jag har två saker jag tänkte ta upp.
 
Det första är hur vi försöker skapa det "perfekta livet" och jagar någon slags lycka. Men jag undrar, tappar vi inte lyckan där på vägen om vi ska jaga den. Varför nöjer vi oss aldrig med det vi har och är lyckliga med det istället för att hela tiden sträva efter att bli "lyckligare" och väljer att se vad vi inte har istället? Och alla sociala medier som finns idag, jag tycker om de väldigt mycket och är ofta väldigt aktiv själv men den här fasaden alla bygger upp. Det här med att man alltid ska se ut, som att man har ett "roligt och spännande liv", alltid verka som man har någonting att göra och verka så "bra" på något vis. Varför bryr vi oss om att den ytan ska se så bra ut egentligen? Jag tror att det är för att vi bryr oss om vad andra tycker. Vi får någon slags bekräftelse i antal likes och hur många som visar sig tycka om bilderna och allt vi lägger upp, och då till nästa fråga. Varför lägger vi våran egen lycka och bekräftelse i någon annans händer? För det är precis vad vi gör när vi får bekräftelse på det sättet. Det är bättre om man lär sig tycka om sig själv och styr över sin egen lycka istället.
 
Det andra jag kom och tänka på är inställningen till det här med livet, det går väl också hand i hand med det jag nämnde förut. Saker har och kommer alltid ha olika sidor,  vi kan välja vilka ögon vi vill se sakerna med. Ett par positiva eller ett par negativa. Vi kan välja att må bra och se allt vi har istället för det vi inte har, vi kan se möjligheter i saker istället för saker som inte går. Jag tror ni förstår vad jag vill komma med det här. Med en positiv inställning till saker mår man bättre och blir gladare. Att uppnå det man kallar det "perfekta livet"(man borde egentligen ta bort ordet perfekt) och lycka handlar inte om att allting är faktiskt är perfekt, det kommer alltid komma motgångar och saker som är jobbiga. Det handlar om att man väljer att se allt det positiva och allt man faktiskt har.
 
Jag har varit något utav en perfektionist när det kommer till mycket saker. Men jag har insett att det inte finns någon slags perfektion att eftersträva och försökt släppa många utav de tankarna.
 
Det här var några utav de tankar som kretsat i mitt huvud den senaste tiden. Nu ska jag upp på stan och träffa min kompis Ida därefter blir det lite andra kompisar ikväll. Ingen mer uppdatering idag, men vi hörs imorgon istället. Ha en bra dag fina ni!
 
 
 

RSS 2.0