Mattetime

Dagens spanska prov gick faktiskt riktigt bra. Dom kommande timmarna ska jag sticka ner huvudet i min mattebok och räkna den sista matten inför morgondagens matteprov. Hm... det återstår och se om det kommer gå lika bra som det gjorde idag.

Slödag


2 lektioner är just vad den här dagen har bestått av. Jag kom alltså hem mycket tidigare från skolan än vad jag skulle och då tog jag tillfället i akt och gick ut och fota lite och som ni ser (om inte klicka på f5) ändrat designen lite. Headen är dock bara tillfällig men den får duga i nuläget.

28 September


Massor av plugg förklarar nog min eftermiddag. Eftersom jag har ett spanskaprov imorgon, ett matteprov på torsdag och 2 prov nästa vecka är det något varit tvungen att göra. Tyvärr går mycket av min tid till det nu.

Som ni ser så ändras designen lite för varje dag. Headern jag har nu är i själva verket bara en bild jag satt in för att prova lite så den kan ni ju ignorera. Men annars så ändras lite rubriker, mått och sådär. Jag tar lite för varje dag när jag hinner. Så vi får väll se när den är klar. Den som väntar på något väntar aldrig för länge! ;)

För min del väntar sängen nu. Jag är trött och har lyckligtvis sovmorgon till halv 10.
Pusss och kram på er!

Syster


Min sötis syster.

27 September

Hej allihopa!
Eftersom det var ett bra tag sedan jag hade porträttfotografering tänkte jag försöka dra ut syster och fota lite höstbilder, vi får se om jag fastnar på en eller två bilder också. Om inte annat får jag ta och plugag eftersom jag har 4 prov att plugga till.

Designen är som den är just nu. Jag började fixa lite i helgen men fick aldrig riktigt till det. Ni får stå ut någon vecka för jag har verkligen fullt upp just nu.
Porträtt vad det, pusss!

Renovering pågår

Bloggen är under renovering. Bara så ni vet.

BOKEH YOU KNOW22:20


En underbar låt helt enkelt!!

When You Let The Pictures Talk


Datorfixet är fortfarande inte klart. Jag vet inte när det blir klart heller... Någon gång kommer jag tillbaka på riktigt, inte idag eller kanske inte imorgon men ja några veckor till får ni allt vänta.

Tack för ni står ut!

Mål o sådär

Här är lite mål som jag ska försöka uppfylla någon gång:

Foto
* Införskaffa en reflexskärm (jag väntar på att en ska komma in i lager igen)
* Fotta mer porträtt (kompisar o.sv.)
* Försöka skaffa mig en "mini" studio någonstans i huset.
* Börja fota i RAW

Redigering

* Införskaffa CS4 (snart så snart)
* Börja redigera i RAW
* Skaffa lite nyare design till bloggen (header o lite så)

Bloggen

* Uppdatera mer intressant
* Ny design

Jag tog lite bilder igår också.. ni kan få se dom senare!:)

En stark känsla

Jag sitter faktiskt här och funderar lite på känslor. Istället för en set lektion här i veckan fick vi beting. Uppgiften var att vi skulle berätta om någon gång när vi hade en väldigt stark känsla. Första tanken jag hade när vi fick den var att den skulle bli lätt, men nu när jag sitter här och ska försöka få ner en känsla på ett papper känns det helt omöjligt.

För det första  kommer jag inte på någon bra känsla att berätta om, det ska ju endå vara någonting som man kan tänka sig att berätta om. Den skulle också vara ganska stark. Dom endå känslorna jag får upp i mitt huvud just nu är saker som bara mina närmaste vänner skulle få höra/vet om. Alltså inget jag skulle vilja berätta för klassen.
Hmm... jag får helt enkelt klura vidare. Det här är mycket svårare en vad man tror, för dom starka känslorna brukar vara ganska privata.

shopping wtf:)

Just nu sitter jag i bilen påväg till Marieberg. Ikea och lite annat ska även göras, jag hoppas på bra shopping nu iaf, jag hör av mig sen, kraaamm på er!:)


Rastlös tjej

Jag är trött, samtidigt som jag vill va vaken
Jag är mätt samtidigt som jag är hungrig
Jag är social samtidigt som jag är osocial
Jag är jätteglad samtidigt som jag är ledsen.

Haha eller så drar man ihop allt och säger att jag är rastlööös och egentligen borde gå och lägga mig.
Vilket jag mååååste göra nu.

Thoughts about you is impossible to remove


I eftermiddags vart jag extremt porträttsugen... så ja man får ta det man har, alltså vart det jag själv som för en gång skull stod framför kameran. Eller jag kanske både och jag tog ju endå bilderna med fjärrutlösaren också. En av bilderna är iallafall den ni ser ovan. Laddar upp några fler när jag hinner redigera.

Nu ska jag plugga så jag får det gjort. Eftersom jag verkligen är på anti plugg humör just nu får jag ta sällskap av mina kära vänner(serien) och lite vindruvor. Hihi, ha det sötisar!


H E L L U


Jag bjussar på en gammal bild.

Datorfixet är fortfarande inte klart. Så nu när jag inte bloggar försöker jag samla på mig massa blogg/foto/redigerings ideér så jag kan komma igång bra sen. Det går iallafall ganska bra har redan fått lite blogglust i fingrarna.

Några veckor till komemr bli såhär... tråkiga men bloggen kommer bli mycket bättre sedan.

David Days - Olive You


En liten video såhär på söndagsförmiddagen.


En liten hälsning
Hej bloggen det var ett tag sedan. Iallafall några dagar sen sist. Allt rullar på och jag är inne i vardagen med läxor och plugg nu. Suck är allt jag har att säga!

Det blir ju tyvärr inte så mycket tid till bloggen. Men vi är i full gång med att fixa med datorerna och om några veckor kommer jag ha både en bättre data och CS4. Och det är då jag har tänkt att att sätta igång på riktigt igen.

Tack för ni står ut med mig! Jag märker att folk kollar min blogg ofta även om jag inte blSorroggar, vilket gör att jag både får skuldkänslor och puschar mig att blogag mer. Hihi, jag hoppas inte ni slutar läsa bloggen pågrund av den här lilla pausen, den är ju endå bara några veckor.

Pusss och kram en Sofia med skuldkänslor!

RSS 2.0