Halloween, mina vänner!

Jag skulle vilja passa på att önska er en trevlig halloween med den här bilden.

 Ebba är fotografen och jag har stått för redigeringen. För två år sedan tog jag en liknande bild och gjorde huggtänder på men den här blev både bättre och läskigare. Det bjöds på en hel del skratt när den här bilden togs haha.
 
För övrigt i livet då? Jag har nyligen fått lov vilket är sjukt skönt. Det kommer bli en del jobb, tid med mina nära kära och träning. Prio ett för min del är att samla på mig lite extra energi, ta hand om sig själv lite och varva ner, man behöver energin i vardagen mer än vad man tror.
 
Inspirationen och motivationen går upp och ner som vanligt under hösten, roliga idéer och projekt drar upp den medan den försvinner bort i vardagstressen, men jag kämpar på. Det känns äntligen som jag kommit in i rutinerna i alla fall. Oavsett hur förberedd man känner sig efter sommaren och tänker "i höst ska jag ha balans och ordning i min vardag" blir man alltid lika chockad när den kommer och vardagsstressen sätts igång. Nu börjar jag äntligen känna att jag har kontrolloch hittat en hyfsat bra balans mellan allt.
 
 

Kommentera här:
Postat av: smalls.blogg.se

Wow! Vars har du löpt huggtänderna? :)

Svar: Jag har faktiskt inte köpt de utan bilden är redigerad i Photoshop haha :D
fotostyle.blogg.se

2012-11-05 @ 13:13:38
URL: http://smalls.blogg.se

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0