Ny kamerautrustning


Canon 5D Mark II + 24-70mm 2.8

Igår glömde jag tyvärr bort att jag skulle visa vad som fanns i lådan men jag tänkte att jag kan berätta det idag istället. I lådan fanns lite ny kamerautrustning som pappa beställt, bland annat en ny kamera, en Canon 5D Mark II. Det betyder att jag kommer kunna låna den utav han och ha möjligheten att ta ännu bättre bilder än med min nuvarande 50D. Förutom kameran hade han också beställt lite annat, bland annat två objektiv och batterigrepp.

Jag var ute och testfotograferade lite i eftermiddags och trots dåligt ljus kunde jag ta bilden ovan med ett ISO på 1600. I vanliga fall hade bilden blivit otroligt brusig och inte varit något att ha men i detta fall syns det knappt. Åh vad jag är taggad på att ta mig ut och fotografera nu!


Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0