Starship were meant to fly Hands up, and touch the sky


Det är rätt sjukt vad tid med äkta underbara vänner, en vad som kändes som bra prestation på nationella proven och lite inspiration kan göra med mig. Jag behöver verkligen omge mig med människor som ger mig energi för att känna mig motiverad. Om jag dessutom har någonting att lägga min energi på mår jag alltid så himla bra.

Nu har jag dessutom sträckläst första delen i Isabellas nya bok Isabellas hemligheter som jag fick hem idag. Den tjejen asså, en riktig superwomen. En bättre inspirationskälla vet jag inte om man kan hitta. Livet har sina ups and downs, och man blir bara starkare utav de. Om du befinner dig mitt i en uppförsbacke och har det tufft just nu så ber jag dig att se framåt, jag tror verkligen det kommer något bra ur allt. Även om det kan vara en jobbig resa under tiden.Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0