Sneak Peak


Uppdateringen de senaste dagarna ska vi inte ens prata om! Jag har bara haft fullt upp helt enkelt. Onsdags eftermiddagen spenderades med min vän Elin. Först hos henne och sen på stan då vi letade balskor till henne. Mycket trevligt var det iallafall.

Igår kom till Stephanie till mig några timmar innan vi sedan förflyttade oss till Elsa. Där vi träffade vårat lilla gäng bestående av mig, Elsa Steph, Gustav, Mina och Rickard. Det blev god grillning varvat med massor utav skratt. En sån där otroligt härlig kväll bara. Vid midnatt tramapde jag och Steph hem till mig där vi kollade film och sen sov hon hos mig. I förmiddags åkte vi hem till henne och stekte för fullt haha. Nej men vi tog dte lungt i solen helt enkelt. Den helt underbara solen!!! Mer detaljerat skulle ni bara tröttna på att få höra.

Jag och Stephanie han också med en fotografering i eftermiddags. Bilden ovan är en liten sneak peak. Ska ladda in alla bilder på datorn bara, sen ska jag redigera så många jag orkar. Har ont i huvudet efter alla sol idag, så vi får se hur länge jag står ut.


Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0