Våga utmana

I helgen la min kompis Ebba upp ett väldigt tankvärt inlägg om att våga satsa och utmana sig själv. Det var något som satte lite krut i mig såhär i vardagen och jag rekommenderar verkligen att ni ska läsa det! Ni hittar det här.
 
När man väl snackar om att utmana sig själv lite, jag och Ebba hade faktiskt bara haft twitter kontakt från och till i  innan vi bestämde oss för att träffas och fotografera. Ingen jättestor grej att träffa någon man inte pratat med i verkligheten kanske, men jag vet att många skulle ha svårt för det. Det slutade faktiskt med att vi pratade i mun på varandra i några timmar och visade sig vara rääätt så lika haha. Jag tror faktiskt det är viktigt att utmana sig själv ibland, även om det bara är små saker i vardagen.

Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0