Color You now


18:55


Hela dagen har tillbringats i olika affärer med mamma och syster. Först på eftermiddagen var vi på Marieberg efter det vart det massa besök i olika inridningsaffärer lite här och där. Har i vilket fall som helst emd mig lite hom till rummet. Tänkte visa lite bilder på det sen.

Ett par kompisar till mina föräldrar kom nyss hit så snart ska vi nog äta. När dom har åkt hem eller ja senare ikväll iallafall tar jag nog tag och svarar på lite komentarer, tar lite bilder på det jag handlat och allmänt bara uppdaterar lite.

En låt att älska♥


Jag bjuder på en av mina favoritlåtar just nu. En sjukt underbar låt det där!

Nästan hela kvällen har tillbringats med att hjälpa till att sätta upp nya möbler i vardagsrummet. Det vart faktiskt jättefint efter lite slit med att få in sofforna.

Nu tänkte jag svara på lite komentarer och provsitta dom nya sofforna. Så mer en såhär hör ni nog inte av mig idag. Jag har lite planer för imorgon men det tar vi då.

Pusss och kram på er!

Före och efter bilder


Nyans/mättnad, Intensitet/kontrast och nivåer

Övertoningskarta svart/vit, nivåer och intensitet/kontrast

Intensitet/kontrast och nivåer

Nivåer, intensitet/kontrast och nyans/mättnad

Här är lite före och efterbilder på bilderna när jag redigerar. Jag skriver också vad jag har använt för verktyg.Det är lite på samma sätt som tinkerbella har gjort en gång.

Sims 2


I förmiddags satte jag mig framför Sims. Det var allt något år sedan sist. Haha, det är sjukt hur lätt man fastnar framför det.

Era gulliga komentarar värmer. Fortsätt så!

10:43


Nu ska jag väll försöka samanfattat vad jag har varit dom senaste dagarna.

I onsdags åkte jag hem till elin. Där gjorde vi oss ordning och åkte till talangen. Efter talangen åkte vi hem till Elin och sov hoss henne.

I torsdags (alltså igår) så kollade jag och elin film hela dagen, myste och chillade när regnet öste ner. Sen åkte jag ehm nån gång vid 5 tiden. Jag är eldsen för att jag inte uppdatera igårkväll men jag var helt slut. Om man nu får bli det av att kolla på film.

11:14

Snart åker jag iväg till Elin. Vi ska på talangen ikväll och sen sover jag hoss henne. Imorgon tänkte vi ta en tur till nora. Vi får se hur det blir.

Är lite stressad, men det blir inte så mycket uppdatering dom senaste dagrana. Chaaaoo!

Mot träningen


Nu bär det av mot träningen.

Pusshej!

Flower power





My presents


I asken ligger det choklad.

Solen lyser och jag är på väldigt bra humör. Nu ska jag ut i solen och steka för fulla muggar.

14 år!


Nu är man alltså 14 år då:)

Eftersom vi skulle ha firat mig igår (nu vart det ju inte så, det blir nästa vecka istället) har jag inte mycket planerat idag. Även om det nu är min födelsedag. Träning blir det iallfall ikväll tills dess får vi se vad som händer. Bror väll lite på vädret och så.





Tips: Långa fransar

Den enkla vägen till snygga ögonfransar. Funkar både i CS och elements.

1. Det första du börjar med att göra är att ladda ner en ögonfrans pensel. Den hittar du här.

2. Öppna bilden du vill redigera och ta fram mascara penseln. Det finns lite olika att välja mellan, olika ögonfransar passar i olika bilder. Du får helt enkelt prova dig fram.

3. Börja med att skapa ett nytt lager. Sen zomar du in på ögat och väljer en storlek på ögonfrans-penseln som passar ögat. Det är inte jättenoga men bara så den passar på ett ungefär.

4. Ta fram så skalan. Nu kan du förstora/förminska ändra höjd/bredd och snurra så den passar in runt ögat.

5. Fransarna ser troligen ganska onaturliga ut. Sänk opaciteten lite. Det brukar vara lagom att ha den någonstans mellan 75-50%. När man ska göra andra sidan kan det vara smart att vända fransen. Det gör du i skala läget. Om någon får problem med det kan jag göra en nogrannare beskrivningom just det. Och glöm inte att göra ett nytt lager för varje ny "ögonfransrad".



Här är resultatet. Det är bara att prova dig fram. Olika färger, fransar och storlekar.

Är det något du inte förstår så fråga bara. Jag förklarar mer en gärna.

Ska jag göra mer sånna här?


The Rose




Some say love it is a river that drowns the tender reed
Some say love it is a razer that leaves your soul to blead
Some say love it is a hunger an endless aching need
I say love it is a flower and you it's only seed

En låt jag bara förknippar med världens bästa klass, miss u all♥

12.10


Godmorgon, eller borde jag säga godförmiddag?:) Idag skulle vi ha firat mig, det var lite släktingar som skulle komma hit och så där. Självklart känner sig mamma och ellen lite halvsjuka så vi får ställa in det. Alltid är det något när vi ska fira mig,haha suck.

Just därför har jag inga speciella planer för dagen. Pappa ska snart till stan så antagligen hänger jag på. Hör av mig senare. Jag tänkte berätta lite om min mobil också:).

My new darling!


Håller fullt på att leka med denna lilla pryl Hihi, den där födeösedagspresenten jag snackade om. Måste fixa med alla mina kontaker nu. Hör av mig imorgon.

Pusshej!

T - SHIRT STYLE



Översta bilden: Oversize t-shirt 60:-
Nedersta bilden: Vit halvgenomskinlig t-shirt 60:-


Mamma och jag åkte en sväng till lager igår också. Det var ett bra tag sedan jag var där (innan igår då). Jag lyckades hitta några billiga t-shirts vilket är som ovan. Det var inte två för 100 på den vita i affären. Vilket förklarar att jag fick betala 60kr st.

Jag fick inga bra bilder så jag hittade några på deras hemsida istället. Jag köpte också ett par jeans på rut m.fl. men dom fanns inte uppe på  deras hemsida så tyvärr får ni ingen bild på dom idag. I vilket fall som helst skulle jag kalla det kärlek vid första ögonkastet. Eller kärlek vid första provingen kanske låter lite bättre.

Dom är som jeansleggings, tajta och så men det är en dragkedja som man måste knäppa där fram, som på ett par vanliga jeans. Dom sitter också perfekt, verkligen tajt. Stretchiga är dom också så man måste inte känna sig så stel ut som man brukar göra när man har tajta jeans. Nu till hösten kommer jag bokstavligt talat bo i dom. 400:- fick jag(eller ja mamma) ge för dom.

Color or not?


Vilken faller er bäst i smaken? Jag kan verkligen inte bestämma mig.
Jag gillar båda, färgerna i orginalet och ögonen i den svartvita.

Movietime

Äntligen hemma! Det kan vara riktigt jobbigt att handla ibland. Iallfall sålänge det inte är saker till mig. Det slutad emed att jag och mamma åkt till marieberg också. Fick emd mig lite smått och gott därifrån. Jag skulle ta kort på allt men eftersom det inte fanns så mycket ljus och jag var alldeles för slö för att hämta blicten så visar jag er det imorgon.

Nu ska jag och mamma hyra farsan. Jag har ju faktiskt inte sett den. Hör antagligen av mig lite senare.

"Man saknar inget förns det är borta"


Nu bär det av mot stan. Eller ja, mamma och jag ska handla massa tills på måndag. Då kommer lite släktingar hit och firar mig.

Nu tänkte jag trycka i mig något att äta och hinner jag tar jag lite outfitbilder. Det var ju endå ett bra tag sedan. Annars hörs vi senare någon gång i eftermiddag alltså.

Puss och kram

23:40


Canon 50D + Canon EFS 18-75mm
ISO 100 - f5.6 - 1/1000

Här sitter jag vid datorn och surfar runt lite. Jag har så kallat slösurfat. Kollat omkring på lite bloggar, kollat in facebook, svarat på komenatarer och bara klickat runt lite. Ni vet när man inte tänker utan bara klickar omkring.

Nu tänkte jag slå på en film eller något. Känner för att bara mysa lite framför tv:n. Hela eftermiddagen har jag ägnat åt mitt rum. Nu har jag äntligen tagit tag i en så kallad rensning och slängt maaassor. Det var på tiden det. Hade på tok för mycket grejer som skulle ut ur rummet.



Natti natti nu då♥

Color or not



Hmm?


Hmm.. sen när började horoskop vara taskiga?:o

23 JULI


En bild från fotograferingen med Sofia.

Äntligen har jag plockat klart flyghavren. Riktigt långtråkigt är det men nu är jag iallfall 375 kr rikare. Reflexskärm nästa kanske?

Har inte så mycket planer för idag. Vi får helt enkelt se vad som händer. Om inte annat har jag ett rum som behöver städas.



12:10


Sommaren rullar på! Jag träffar kompisar, badar, åker bort och helt enkelt njuter av sommaren. Ni vet precis som man ska göra. Det här är verkligen dom få veckor om året jag kan koppla av helt fullt. Det är jag säkert inte heller ensam om.

Uppdateringen här på bloggen är inte på topp just nu. Men ni får helt enkelt gilla läget. Jag ska försöka lägga ner tid på bloggen men det är inte alltid jag lyckas och inläggen inte alltid blir lika bra som jag vill. Man behöver ta lite sommarlov från allt bloggande också, jag drar verkligen inte ner helt men den blir lite som den är nu.

Hoppas ni tycker det är okej. Jag hoppas också att ni har annat att göra en att sitta och läsa min blogg om dagarna. Nu ska jag ta tag i mitt städande. Jag har en garderob och ett rum att städa. Wish me luck?

MYSDAG!


Nu har elin nyligen åkt hem. Det har verkligen varit sjukt mysigt idag! Glass, bad och en myys kväll. Dock vart det inget bad för mig. Jag lyckas självklart glömma min bikini överdel. Hur dum får man egentligen bli?

I vilket fall som helst tänkte vi åka till Nora igen nästa vecka. Jag måste ju helt enkelt bada där, haha.
Flyghavre och träning. Det är ungefär så min morgondag ser ut.
Ska slänga mig på sängen nu är sjukt trött!

Nu nora

Snart skjutsar mamma mig till Elin och så tar vi bussen till Nora. Jag känner på mig att de blir en riktigt mysig dag.
Hinner inte skriva så mycket mer nu. Min digitalkamera är med så det kommer förmodligen lite bilder ikväll.
Pussshej

Home


En bild på mig och Elin från göteborg.

Nyligen hemma från tandläkarn, stan och träningen. Kändes faktiskt riktigt bra på träningen förutom min dunkade huvudvärk. Jag tror inte att det blir så mycket bättre av att sitta här vi datorn.

Nu tänkte jag lägga mig framför tv:n som en och annan softpotatis. Det var verkligen sjukt länge sen jag kollade på tv, alltså låter det som en bra idé. Elin och jag tänkte åka till nora imorgon. Men vi får se hur det blir.

11:21



Igår förmiddags plockade jag flyghavre. Sommarjobb ni vet! Efter det åkte jag hem till Elin och var med henne tills på kvällen. Vi tog lite bilder med hennes nya 550D. Vi fick några bra bilder. Men bilderna kommer upp om någon vecka eller något jag måste ladda över dom på ett USB. Haha, vilket lär ta ett tag.

Om någon antecknar är det en vecka kvar tills jag fyller år. Thihii vad jag längtar!:D



Bilder från 18 Juli














Här kommer masa bilder från i Söndags när vi var i Gävle och nåot annat ställe där vi fikade. Lite sent jag vet men nu är dom uppe iallall!:)

Friidrottstävling






Är nyligen hemma från Gävle nu då. Det vart faktiskt mycket mysigare än vad jag hade trott.
Här har ni lite friidrottsbilder från tävlingen. Nu är jag i full gång med att redigera lite bilder jag tog när vi gick på stan, fikade o.s.v.  Dom kommer upp någon gång ikväll. Antningen snart eller om några timmar. Håll utkik!:)

17 JULI

Imorgon följer jag med och kollar när Ellen tävlar i Gävle. Vilket betyder att jag inte kommer uppdatera imorgon. jag ska gå upp klockan 5 imorgon, vilket gör att jag tänkte gå och sova nu. Kameran hänger med. Så hörs vi imorgon någon gång.

Pusss och kram

T Ä V L I N G !

Jag har en liten minitävling, den som listar ut vad jag får när jag fyller får en länkning på min födelsedag.
Vi säger att jag ska få en bok. Då behöver man bara säga att jag ska få en bok inte själva namnet på boken. Om ni förstår vad jag menar.


Det finns inget att förlora. Klicka här för att gissa.

REKLAMTRICK!


Ser ni vilken som är redigerad? Jag gjorde bilden ljusare, tog bort finnar, förstärkte ögon och mun. Det är en väldigt stor skillnad och endå är jag inte alls bra på att redigera folks ansikten. Tänk hur duktiga alla proffs är på att få det att se äkta ut då.

Det här förklarar hur alla i olika sminkreklamer kan ha så fin hy. Det kan vara något att tänka på. Låt er aldrig luras av reklam. Som man brukar säga, man kan göra allt i photoshop. Även redigera folk till bra och fin hy.

EDIT: Det är inte så stor skillnad i dm här småformaten. Vill man se någon får man titta noga. Jag gör en bättre bild någon annan gång.

12:36

Godmorgon alla läsare, eller borde jag säga god förmiddag?
Jag har nyligen gjort mig i ordning och ätit lite frukost. Jag har hört att att det ska bli oväder här i mellensvergie idag. Åska, regn och blåst, usch för det!

Därför slänger jag in ett inlägg nu. Om det börjar dra ihop sig till åska så kan jag ju inte uppdatera. Därför blir det nog ingen bra uppdatering idag. Men jag försöker kluddra ner liet inlägg på ett block så kan jag uppdatera senare istället, det blir bra va?


Do you remember


I förmiddags bestämde jag mig för att ta tag i mitt rum. Ni vet rensa, städa och kasta. Efter några timmar insåg jag att solen lös högt på himlen och att det var perfekt solväder. Jag lämnade mitt rum som det var, bytte till bikini och gick ut och solade istället.

Nu har jag äntligen städat klart rummet och sitter och kollar runt på lite bloggar, svarar på komentarer, kollar facebook o.s.v..Ja ni vet vanligt slösurf. Tänkte slå på en film nu. Pusss.

Reflexskärm nästa?



Jag är sjukt sugen på att klicka hem en reflexskärm. Jag har hittat en här (inte den på bilden) som jag är intresserad av. Just den jag har kollat lite på är i storlek 110cm och är 5 färger i samma reflexskärm. Den kostar 349:- men jag tycker inte det är så farligt, det är ju endå 5 färger, och det är ju endå ganska lite jämfört med vad kamera grejer brukar kunna kosta.

Vi får se om jag klickar hem den så småningom. Jag fyller ju snart så jag får hoppas på lite pengar. Annars får jag väll helt enkelt börja spara ihop pengar. Jag är inte den starkaste på budgetfronten just nu, haha som alltid då.



Kameran VS Fotografen


Så sant så sant. När det gäller att fotta porträtt spelar det egentligen ingen roll vilken kamera man har. Utan det handlar om fotografen och modellen. Enligt min egen åsikt är kameran delaktig i att få bra bilder. Men det handlar mest om fotografen. Vilket videon ovan visar.

HAHA KLOCKREN!



Minitävling


Innan träningen följde jag med mamma och pappa och tittade på födelsedagspresent. Jag fyller ju år snart och dom ville ha min åsikt om en present. Det slutade med att vi inte gick tomhänta därifrån. Jag vet vad jag ska få, och det gör faktiskt ingenting. Det är sagt så att jag inte får använda den här saken innan min födelsedag. Vilket gör att jag knappt kan bärga mig...

Jag tänkte faktiskt inte berätta vad jag ska få innan min födelsedag. Däremot tänkte jag göra det till en mini tävling. Vad tror du jag kommer få? Dom som gissar rätt får en länkning på min födelsedag. Alltså om ungefär 2 veckor.

In my style





15:28


Min nya hårfärg. Jag är verkligen inte nöjd med den. Det är helt enkelt inte jag. Det här ser alldeles för onaturligt ut för att vara mig. Jag kör på silverschampoo, solblekning och låter håret vila ett tag så får vi se vad jag ska göra med det.

Bilder, uppdatering och massa annat kommer. Bara inte just nu. Jag plockade flyghavre i förmiddags och nu ska jag iväg på träning. Men jag antar att ni ändå inte har tid att sitta och läsa bloggar nu på dagarna. Jag hoppas inte det iallfall.

Hör troligtvis av mig ikväll. Annars kommer jag få skuldkänslor för jag bloggat så lite den senaste veckan.

ego pics

Just nu är jag i full gång och tar lite egobilder. Några bilder på mig själv måste jag ju ha och jag antar att ni vill se min nya hårfärg.

Nu ska jag hoppa i lite nya kläder, byta till en annan frisyr och kanske ändra sminket lite.
Seee yaa lateeer!

Grattis Ida 15år


Jag insåg precis nu att jag glömt lägga upp en bild sen Ida fyllde år. Som i själva verket var för ungfär 2 veckor sedan. Så jag lägger upp en bild nu istället.

Nu tänkte jag försöka förklara för dig hur bra du är. Även om det aldrig någonsin skulle kunna förklaras med ord. Det är du alldeles för bra för.

Det är ingen som är som dig Ida. Verkligen ingen!
Du har funnits där i alla väder och verkligen fått mig
att må bra på ett sätt som ingen annan har lyckats göra.
Du är verkligen en sann vän som jag inte förstår hur
jag kunnat leva utan.

Även om vi inte träffas jämnt vet både du och jag var vi har varandra.
Att bara veta att du alltid finns där har hjälpt mig så många gånger.

Du är som en ängel på jorden Ida. Alldeles för bra för att vara sann.
Jag älskar dig bästavän.

Jag säger som du har sagt en gång: Du är som en syster för mig.

Jag hoppas du fick en asbra födeledag Ida. I miss you.




11.40


Förlåt för dom senaste dagarnas uppdateringar. Igår så kväll när jag var hemma hade vi ingen el efter ovädret. Alltså kunde jag inte gå in på datorn. Dom andra dagarna har jag inte haft tid. Men nu är jag tillbaka och nu blir det uppdatering som vanligt.

Iförrgår natt/dag firade jag Johanna. En hel mysig dag/natt vart det. Igår följde jag med mamma och pappa och kollade möbler till vardagsrummet.

Har inga större planer för idag. Jag är förkyld och sjukt trött. Alltså tar jag det lungt idag.

Igår





Igår åkte vi till ett ställe som heter skymningen. Min farfar har en båt där så vi åkte omkring lite där, badade och fikade. Sen åkte vi hem till våran farmor och farfar och åt lite. Bilden på blommen är bara en av deras fina blommor, självklart fotade jag en hel del av dom.

Nu ska jag iväg till Johanna. Hon fyllde 14 igår så idag ska hon firas. Vi ska även sova i tält där i natt. En sjukt kul dag blir det alltså. Jag hör av mig imorgon istället. Puss.

22:37


Jag har seriöst panik över mitt hår nu. Det är gult/orangt och riktigt fult. På tisdag ska jag försöka få kontakt med någon frisör för att få veta vad jag ska göra nu.

Håret gör att jag är totalt nerdeppad och verkligen inte har någon blogglust. Vilket kan förklara min usla bloggning idag. Det är konstigt hur ett hår kan påverka ens humör. Jag får väldigt dåligt samvete när jag ser att min blogg statistik går rakt uppåt, just nu när jag inte riktigt lägger ner någon energi på bloggen.

Ska försöka knåpa ihop ett inlägg nu, bara för eran skull!


USCH!

Jag har nyss färgat håret. Det är sista gången jag färgar mitt hår blont hemma säger jag bara. Det vart jätteljust och lite åt det gul/oranga hållet. Just den färgen jag verkligen inte klarar av.

Jag får helt enkelt vänja mig och hoppas på att min naturliga färg kommer fram snart. Tills dess får jag försöka undvika speglar. Någon bild på håret får komma senare. Jag känner inte för att vara på bild just nu.

En gång blondin alltid blondin


Bilden är verkligen gammal.

En gång i tiden har jag ju varit brunett. Jag saknar längden ovan men verkligen inte färgen. Vilket påminner mig om att jag måste tona mitt hår imorgon. Det var ju ett bra tag sedan jag slingade mig och nu börjar mitt hår gå åt min naturliga färg(färgen på bilden) och jag gör ungefär vad som helst för att få bort den. Jag trivs helt enkelt bäst i det blonda.

Tänker slå mig ner framför tv:n. Kanske blir det en film eller den klassiska zappningen. Jag orkar inte med datan mer idag. Jag hör av mig imorgon istället!

22:51





Jag och pappa tog ett kvällsdopp, eller snarare jag badade och han tog kort (enda tills jag kom upp på land och tog kameran) Här är lite bilder ifrån det.


Fotografering med Sofia Huss








Modell: Sofia Huss
Bakom kameran: Jag

Här kommer bilderna jag tog på Sofia idag. Fin tjej är det där. Vill ni läsa mer om henne är det bara att klicka på hennes namn ovan. Jag har faktiskt gjort header som finns på hennes blogg.



Photoshop här kommer jag


Med ett fullt minneskort, lite mer än 600 bilder bara på Sofia tror jag att det är dags att börja redigera. Blir ett jobb att redigera och plocka ut alla bra bilder. Ett bra tag kommer det ta iallfall. Förhoppningsvis kommer bilderna upp ikväll.

Bilderna får komma senare, nu ska jag ut i solen och läsa lite i fotoguiden, har fortfarande inte läst ut den.

Sofia Huss


Sofia kom som sagt hit idag. Som vanligt som när jag har kompisar här så kommer kameran fram. Resultatet av det är en hel del fin fina bilder. Bilden ovan är bara ett smakprov. Fler bilder kommer upp senare ikväll.

Nu väntas jordgubbstårta, muums!

Ny header


Igår fick jag äntligen tid till att göra en header. Den är väll inte i toppklass men enligt mig är den bättre en den andra och lite mer sommrig. Vilket passar perfekt nu. Vilken tycker du vart bäst?

Snart kommer Sofia hit. Vilket betyder att upddateringen inte är i bästa klass. Men å andra sidan borde ni ha roligare saker för er nu på sommarn en att sitta och läsa en blogg. Uppdaterar senare helt enkelt.

Strawberry is the shit



Förlåt för förmiddagens dåliga bloggning.
Jag åkte i förmiddags till frisören och hann inte uppdatera innan. Jag vart i vilket fall som helst ganska nöjd med håret. Det var en aning kort men mitt hår var väldigt slitet så det behövdes.

Har ett rum som ser ut som ett bombnedslag, en header att skapa, naglar att fixa och en tidning att läsa.
Bloggen får komma senare. Har lite shopping att visa också. Men senare var det.

Glöm inte min fototävling. Scrolla ner lite bara.

Fototidning


Idag när jag går in i bilen efter träningen får jag se nya nummret av fotoguiden ligga där på ena sätet. Jag tar upp den och skiner upp som en sol. "Jag köpte den till dig" hör jag sedan pappa säga. Ett tecken på att far min känner mig väldigt bra.

Jag har bara hunnit bläddrat igenom den lite snabbt, så nu tänker jag sätta mig framför diamond league och börja läsa lite. En glass och lite jordgubbar på det sätter pricken över i:t.


14:53


Jag är nyligen hemma från att plocka jordgubbar. Vi har några stycken lådor fyllda med jordgubbar = en glad Sofia alltså.

Nu ska jag hoppa i mina träningskläder och sedan åka iväg till träningen. Innan träningen åker jag upp på stan ett tag. Jag ska försöka hitta en liten present till min kära kompis Ida som är i grekland. Hon fyllde för ett tag sedan och jag har inte hunnit träffa henne sedan dess.

Statistiken höjs, fortsätt så va :D. Glöm inte min fototävling. Det enda du behöver göra är att scrolla ner lite.

Natti läsare


Fick nyss veta att jag ska iväg och plocka jordubbar imorgon. Och det ganska tidigt också. Vilket betyder att jag borde gå och lägga mig nu.

Jag har börjat fila lite på en ny header, är vekrligen trött på den jag har nu. Tänkte försöka göra klart den nu men efter jordgubbsnyheten imorgon så får jag fortsätta någon annan dag. Hinner jag så hörs vi imorgon bitti, annars så hör jag av mig senare.
Pusss

Holland VS Spanien


Så det vart Spanien i finalen. Precis som jag hoppades på. Så vilka vinner på söndag tror ni, holland eller Spanien? För mig är frågan enkel. Spelar spanien som idag så borde dom vinna.

Glöm inte tävlingen nedanför!:)

F O T O T Ä V L I N G


Just nu håller jag en fototävling med tema sommar. Har du tagit en sommarbild som det lyser sommar om? Kanske borde du tävla med just din bild? Temat är sommar, vad som ska vara på bilden är valfritt så länge det är sommrigt.

  • Det första du behöver göra är att skicka bilden till mig.  Antingen på min mail [email protected] eller om du har en blogg så kan du lägga upp bilden i ett inlägg och skriva något i stil med " det här är mitt tävlingsbidrag". Jag vill också ha en kort motivering varför bilden visar just sommar eller varför bilden är sommar för dig.
  • Skriv i det här inlägget om du vill vara med och tävla.
  • Jag kommer välja ut 5 bidrag (kan bli fler, kan bli mindre beroende på hur många som är med) evunteuellt den 16 juli. Därefter kommer folk på rösta vilken bild som vinner.
  • Man vinner 3 länkningar här på bloggen och en i menyn i en vecka.
Man kan skicka in bilder till och med den 15/7 alltså tills nästa torsdag.
Lycka till!

Sportkväll


Min gamla gode vän enhjuling.

Tyskland eller spanien. Vad tror ni? Själv hoppas jag på spanien. Sen tror jag nog lite mer på tyskland. Efter fotbollen är det friidrottskväll så det blir en sportkväll i min smak!

Funderar på att starta en fototävling, ska bara komma på i vad. Hmm.. mer info kommer senare!

I sommarsolen




Foto t-shirts


"I'm a photographer (not a terrorist)" nu kan man börja snacka coola tröjor.

Jag kikade in på fotografen Michaela Dahlströms blogg(hon är en för övrigt grymt duktigt fotograf). Där länkande hon till en bloggare som har laddat upp en massa coola fotoinspererade t-shirtar. Klicka här för att komma dit. Jag skulle vilja klicka hem flera stycken, coola som dom är.


Spring i benen



Jag ser sådär koncentrerad ut bara för jag knyter på mig spikskorna.

Det är just vad jag känner för nu. Knyta på sig ett par skor och gå ut och springa. Exakt vad jag tänker jag göra. Ska bara låta frukosten smälta lite först. Hör av mig efteråt!

Göteborg





Fotograf: Pappa
Redigering: Jag

Ska iväg och träna nu. Uppdaterar ikväll. Puss!

Smoothie


En bild på Elins och min smoothie. Riktigt mumsig!

Jag har haft en riktigt mysig dag med Elin. Vi chillade och tog det lungt hemma hos mig. Sådant behövs ibland.

Har inte så mycket planer inför imorgon, men vi hörs imorgon istället.

Porträtt med Elin





Canon 50D + Canon EFS 17-85mm

Sjukt fina bilder på min sjukt fina vän Elin.

Helgen


Mina nya skor från i fredags, vagabond - ca 500:-

Tänkte berätta lite kort om vad jag har gjort i helgen.

I fredags åkte jag iväg till göteborg. För er som inte har fattat det så har det varit en friidrottstävling där. Vi kom upp vid 1 tiden någon gång. Jag och resten av min familj åt pasta på en resurang. Sedan splittrades vi lite och mamma och jag  gick upp på stan någon timma. Hittade dom här fin fina skorna som jag nu delar med min mamma. Senare åkte träffade jag mina friidrottskompisar och vi var på hotellt och gick ut och åt och så.

I lördags förmiddag tävlade jag i 100m. Gick helt okej faktiskt. Sen drog jag och några kompisar upp på liseberg och så var vi där tills fram mot kvällen. Sjukt kul var det!

Igår
så tävlade jag i 300m. Gick mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Sen satte vi oss i bilen och åkte hem.


Jag orkar som sagt inte berätta detaljerat. Elin kommer snart hit så nu ska jag upp och möta henne vid bussen. Bilder och videoklipp från i helgen kommer komma så småning om. Blir antagligen inte så mycket uppdatering förrns ikväll. Solen lyser och jag kommer vara med Elin, en underbar dag som inte bör tillbringas framför en data. Vi hörs!

Har nu saknat mig?:D

Hej allihoppa! Sofia is back :D.
Har haft en riktigt skojig helg med tävling, liseberg och även en liten kort tripp uppe på stan. Är i vilket fall som helst helt sluuutkörd! Har lite bilder att visa, lite film att klipp ihop och en hel del att berätta!

Ska försöka få upp det imorgon, orkar som sagt inte det nu
.
Seee yaa tommorow.


Borta i helgen

Imorgon drar jag till Göteborg, på friidrottstävling för er som missat det.

Vilket betyder att jag inte kommer uppdatera förrns på söndag när jag kommer hem. Har jag tillgång till data försöker jag uppdatera, men annars hörs vi på söndag.

Ha en bra helg!
Måste försöka packa klart nu!

RSS 2.0