Vårmåsten


Det ni ser på bilderna är mina vårmåsten!

Den 25 April


Nyligen avnjutit en pizza i kvällssolen med min familj.
Mys på hög nivå! Idag har jag trallat runt på stan med min vän Ida. Det blev en glass i solen lite snack os.v.. Mycket trevligt iallafall. Det enda som kom med hem var mitt favorit nagellack som jag inte trodde såldes längre. Dessutom till extrapris hihi.

Nu ska jag ladda om inför skolan, ta en dusch, kolla igenom mina läxor och sådär. Jag tycker det känns riktigt tråkigt att lovet redan har tagit slut. Det har vart lyckat om amn säger så. Har egentligen hunnit med att göra allt det jag tänkt förutom att fotografera. Vilket är riktigt tråkigt men That's life!

"Sommarvärme"


Det var allt en kort vår i år haha. Jag är bra glad över att bo i Örebro för tillfället hihi.

Jag har nyligen avnjutit en god frukost i förmiddagsolen. Nu ska jag slå på den här spotifylistan och lägga mig i solen ett bra tag. Livet!

Olivia



Här har ni två bilder i både svartvit och färg jag tog på Olivia. Söt tjej det där.

Idag är första dagen på nästan hela lovet jag bara har varit hemma och tagit det lungt. Och jag måste säga att det är underskattat. Att då och då bara ha en dag och inte gör någonting alls är precis vad man behöver, iallafall jag. en liten paus från alla stress i vardagen.

Kvällen fortsätter faktiskt i samma tempo hemma med familjen.

Glad påsk på er, ät mycket ägg och påskgodis nu, det hör till!

Min shopping de senaste dagarna


Byxdress från Cubus, ni får en likandan för 250 kronor.

Bikinin ovan är från bikbok och kostar 100 kronor (50kr per del). Känner ni inte igen den kan det vara för jag plockade bort pärlorna på banden hehe.

Förutom det har jag köpt ett svart linne och en genomskinlig svart t-shirt. Nu ska jag ut i solen igen!

Vad tycker ni förövrigt om stil och shopping inlägg? Det är ju inte det jag brukar visa här på bloggen direkt... Ska jag fortsätta lägga upp det ibland?:)



"I solen med gyllene tider i öronen livet!"



Facebook statusen säger ju sig själv, idag blir det en stekardag i solen för min del.

In serious eyes

Den otroligt fina flickan ni ser på bilden är Mina.

I förmiddags åkte jag iväg med syster och mamma till marieberg och bytte en byxdress jag köpte igår till en annan storlek. Jag knäppte en bild på den förut så om den vart bra kommer den väll upp senare.

Nu ska jag njuta av det fina vädret och även försöka hinna smårensa min garderob lite. Har lite småplaner ikväll som vi får se hur de blir. Jag hör av mig om det.

Mina senaste spotifylistor

Här kommer mina två senaste spelistor. En är lite mer fart i än den andra. Båda listorna är ett plock från massor utav artister och band. Egentligen lyssnar jag på nästan allt men det här är vad som ofta spelas för tillfället.

Klicka på bild för länk.


Typ: Sköna, lite mer fart i än springs think.
Innehåll: Allt möjligt t.ex. The Black Eyed Peas, Gawin DeGraw, Johnossi, Veronica Maggio, Håkan Hellström, Erik Hassle
m.m.


Typ: Långsamma, bra tänka till låtar.
Innehåll: Gawin DeGraw, Ron Pope, Ben Folds, Ane Brun, Regina Spektor, The Script t.ex.



Chariot - Gavin DeGraw


Jag bjuder på min favoritlåt för tillfället som ständigt spelas i vårvädret.

Tog en tur med Malin på stan idag. Du är otroligt härlig bruden! Vi snackade om allt och inget och kikade på kläder lite här och var. Har hängt undan en hel del som ska införskaffas imorgon hehe.

Måndag och tisdagen

Inlägget skulle postas igår men kom aldrig upp, orkar inte skriva något nytt så här kommer det!


Damn...solen lyser, det är varmt och jag har lov. Livet är allt bra det!

Igår eftermiddag for jag hem till Andrea.
Den flickan hade jag inte träffat ordentligt sen nyår tror jag så det var på tiden att träffas. Vi tog en glass i solen och njöt av vädret helt enkelt. Du är otroligt bra du Andrea!

Vid 6 drog jag hem till Gustav, en kille i klassen där några fler i klassen var. Det blev godis, skräckfilm och massor utav snack en hel del av natten. Tror jag fick ungefär 4 timmars sömn. Förvånansvärt är jag inte så trött faktiskt, utan är fylld med energi :). På förmiddagen åkte vi till coop och köpte frukost som vi sedan åt upp på en grässplätt i solen. Resten av förmiddagen spenderades ute i solen lite här och var.

Efter jag kom hem har jag bara käkat, chillat och spenderat min tid i solen. Snart ska jag iväg och träffa några i klassen, det blir film och chill bara.

Vårdag

Jag startade dagen med en powerwalk med glajjor och musik i förmiddagssolen. Otorligt härligt! Snart ska jag till Andrea och spendera eftermiddagen med henne.  Sen ikväll far jag vidare till Gustav där jag och några till i klassen ska ha filmkväll. Ingen tid för bloggning asså.

Men jag hoppas innerligt att ni har något annat att göra än att läsa min blogg. Njut av det härliga vädret. Det är precis vad jag gör iallafall.

Vi hörs imorgon!

Sol, kära sol!

Sol och värme är livet. Suttit i solen i mer än en timma nu, fått min första bikinirand. Great! Nu ska jag ut och sätta mig igen så hörs vi i eftermiddag eller  någon gång ikväll.

Ni kan se fram emot ett inlägg om lite Londontips och kanske lite porträttbilder. Om det blir så jag ska forograferar de vill säga.

Njut av vädret nu, det är iallafall vad jag gör :)

Londontips

Jag har fått väldigt mycket förfrågningar om London och vad man borde göra när man är där, så nu tänkte jag en gång för alla skriva ett inlägg om det.


1. Något man bara måste göra när man är i London är att shoppa och något man verkligen inte får missa är primarket. Två jättestora våningar med kläder, accesoarer o.sv. allt är dessutom väldigt billigt. Primarket ligger iallafall på Oxford Street som de flesta andra shoppningaffärer om jag inte minns helt fel. En tur inne på Harrods är också något som är värt att kolla in. Massor med våningar med allt man kan tänka sig. Ganska dyrt, men det är kul att bara gå runt och kolla på allting.


2. Sen måste man ju kolla in alla de klassiska sevärdigheterna. Picadilly Cirkus, Tower bridge, Big ben och så vidare. London eye åkte aldrig vi men alla säger att det är jättecoolt och något man måste åka. Sen finns ju Hyde Park, en jättefin park som är jättemysigt att bara gå runt lite i. Trafalgar square kan också vara lite kul att se. Nu glömmer jag säkert hälften av alla saker som är värda att se, men jag har glömt bort massvis med namn på gator och sådär.


3. Något som kan vara roligt att göra när man är där är att gå på Madame Tussauds och kolla på vaxdockor. Man skulle kunna säga att det är som ett museum med kändisar som har blivit omgjorda till waxdockor. Det är väldigt roligt att gå runt där och posera med olika dockor haha.


4. När vi var i London var vi på en musikal kallad "We will rock you". En musikal med bara en massa queen musik. Om det är något jag rekommenderar att ni gör i London är det verkligen att ni ser till och kolla på en av deras föreställningar. Hela föreställningen är verkligen otroligt bra. Det om något är en riktig upplevelse!

Man får inte ta bilder på föreställningen,men vi hann ta en bild på pappa innan det började.

Det finns massor utav saker att se och göra i London. Jag har bara fått med lite utav mina personliga åskiter och saker jag gjorde där.


Glöm inte det viktigaste av allt, fotografera allt!♥



Dagen min

Alltså har jag inte gjort något vettigt alls idag. Egentligen skulle jag viljat åka upp på stan med en kompis. Suttit mig på ett utecafé med en glass i handen och bara njutit utav solen och våren. Självklart försvann inte förkylningen från igår så jag blev kvar hemma.

Läsningen på bilden, serien gossip girl, filmerna da vinci koden och änglar och demoner har därför blivit min underhållning för idag. Otroligt surt, men det är bara att ta det lite lungt så kan jag kanske hitta på något imorgon, eller om jag har tur på måndag.

Vad ni än gör gå inte och bli förkylda!


Förkyld och trött tjej



Igår var jag iväg till optikern och skaffade mig ett par linser. Jag har på senare år blivit närsynt så det var väldigt välbehövt om man säger så. Sen idag vaknade jag upp med halsont som bara blev värre och värre under dagen. Jag han även med ett besök till tandläkaren och spände rälsen.

Superförkyld, huvudvärk, ont i tänderna och trött i ögonen beskriver min hälsa för dagen. Kvällen har spenderats i skype med några kompisar och i soffan framför talang om vart annat.

Snart blir det sängen för min del. Jag är otroligt trött och vill bara sova bort min förkylning, den drar ner min energi något otroligt. Ljuspunkten för tillfället är iallafall att det är lov nu. Det känns som att en vecka utan skola är precis vad jag behöver! Jag har även tänkt att försöka prioritera bloggen lite mer. Det ska upp massa önske inlägg, ny design o.sv..

Håller tummarna på att jag är lite friskare imorgon, i vilket fall hörs vi hur som helst. Kram på er!

Sanningen med photoshop


Såhär är bilden från början. Utan redigering eller någon bearbetning i photoshop överhuvudtaget. Det var solnedgång och varken moln eller sol vitbalansen fungerade riktigt bra. Det är då man tar till photoshop.


Jag tog in bilden i Camera Raw och fixar till vitbalansen. Nu börjar bilden inte vara så pjåkig i alla fall.

Sedan tog jag in bilden i photoshop, beskärde bilden, fixade till huden lite, drog lite i kurvor och grejade med lite olika justeringslager.

Här ser man hur lätt det är att redigera en bild som från början var helt kass till att sedan bli ganska bra endå. Det är allt tur att photoshop finns!

Olivia och bloggningen

Här är några utav de bilder jag fotade på släktsaken i lördags. Det blev så att jag gick ut och fotade med Olivia. En otroligt söt liten tjej!

Den dåliga uppdateringen förklaras av att jag inte kunnat ladda upp bilder på blogg.se. Vaför vet jag inte, men det har inte gått iallafall. Egentligen kunde jag ha uppdaterat med inlägg utan bilder, men det kändes bara ganska meningslöst med tanke på att det här är en fotoblogg. Nu fick jag upp den här bilden iallafall. Vi hoppas att det fungerar i fortsättningen också.
Nu ska jag kolla klart ett gossip girl avsnitt och sen börja på min utvärdering om hur det gick på min redovisning jag hade idag. Vi fick redovisa om ett valfritt ämne och jag valde att prata om kamera och foto. Ni som följt bloggen ett tag minns kanske att jag lagt ner ganska mycket tid jobb på den. Så nu ser jag fram emot vad jag kommer få för betyg.

Blogg.se, sluta krångla!

Vad är det med blogg.se egentligen? Hade planerat ett litet inlägg men sen fungerar det inte att ladda upp bilder...

Nu har jag inte tid att krångla med det mer. Jag ska snart iväg till min faster och fira henne. Därför är det god tid att hoppa in i duschen. Jag och pappa har tänkt att fotografera lite i efter vi varit hos våren faster sen med. Jag behöver nämligen lite nya header och profilbilder här till bloggen. Dom jag har nu är så gamla.

Vi hörs i eftermiddag, hoppas kunna ladda upp bilder då också!


I'm back


Och nu är jag tillbaka! Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket hehe. Livet har inte hunnit ändrat sig något större sedan jag blogga sist. Jag har hunnit med ett utvecklingssamtal, lite plugg och sådär.

Idag kom datorn tillbaka. Nu är jag också en ägare utav Photoshop CS5, Capture One, Camera Raw, os.v. Jag är iallafall otroligt nööjd och skulle helst sitta upp hela natten och redigera. Och dagen därpå... Nej, nu ska jag fortsätta med att redigera och lyssna på Oskar Linnros. Otroligt skönt vill säga. Kan berätta mer om programmen imorgon eftermiddag om ni vill.

Vi hörs imorgon, då är jag tillbaka!

Datorlös


Imorgon ska pappa lämna in den här datorn till en utav hans kompisar. Datorn ska rensas, fixas och bli back on the track igen. På senaste tiden har den krånglat och segat konstant så det kommer bli jätteskönt att redigera vid en bra dator igen.

Nackdelen för er är att jag kommer vara utan en (bild)dator i några dagar nu. Först funderade jag på om jag skulle redigera lite bilder nu i förväg så jag har till de andra dagarna eller kanske ställa några förinställda inlägg. Men jag tror det lutar åt att det inte blir någon bloggning alls faktiskt.

Då har jag istället tid för att ladda upp med massa inspration, bloggenergi och idéer. Jag har en hel del planerade inlägg som aldrig blir av. Så när datorn kommer tillbaka igen tänkte jag göra slag i saken och få upp lite mer intressanta inlägg här, och även en hel del önskade. Hade även tänkt att få upp en ny header, fixa i ordning min design så den blir bra någon gång.

Bloggningen kommer igång igen vid onsdag, torsdag någon gång. Blir det något annat hör jag av mig.



Kram på er nu, sköt om er!

Nyslingad!


Här får ni en bild jag knäppte snabbt innan jag åkte iväg förut. Som ni ser har jag fixat utväxten och sådär. Jag blev väldigt nöjd faktiskt.

Nu är jag helt slut, vi hörs imorgon!

2 April


En bild på Sofia från i sommras.

Godförmiddag på er! Jag är jättetrött faktiskt, varför? Ingen aning. Men det är därför min bloggning blir lite som den blir. Har ingen ork för att blogga då jag har tid. Oxh tidne har det ju varit väldigt ont om haha.

Igåreftermiddag var jag med Malin på stan. Vi tog en fika på espresso house och snackade om allt mellan himmel och jord i flera timmar. Väldigt trevligt! Nu ska jag snart göra mig i ordning och åka iväg och fira min kusin. Direkt efter far jag till några i min klass och har en liten filmkväll, det var tänkt att jag skulle sova över men det är jag alldeles för trött för.

Ska försöka få in ett inlägg där ni hur mitt hår blev också. Vi får se om jag hinner det. Om inte hörs vi imorgon, förhoppningsvis med lite roligare och fler inlägg.

RSS 2.0