JulkalenderJag är ett stort fan utav många gamla julkalendrar och en utav de största favoriterna måste nog vara Sunes Jul. Sådär lagom rolig, lagom klassisk och precis som en julkalender ska vara.

Självklart gillar jag deras sida på facebook och häromdagen såg jag att de laddar upp avsnitten dag för dag som en liten julkalender. Ett väldigt smidigt sätt att följa den om man som mig är ett stort fan och gärna ser ett avsnitt varje dag. Här hittar ni i alla fall länken till facebooksidan.

På tal om julkalendrar är årets julkalender faktiskt ganska bra, de senaste åren har julkalendrarna enligt mig inte nått upp till den här nivån de borde och det var några år sedan jag verkligen följde en julkalender. I år så var den i alla fall mycket bättre än den brukar. Så stort tummen upp på det!


Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0