Vad jag sysselsatt mig med


Min helg var vad jag skulle kalla den fullspäckad.

I fredags kväll var jag hemma hos Elsa och hade en såkallad myskväll. Vi chillade, åt godis och kollade film. Dagen därpå bakade jag julgodis med mammii.

På eftermiddagen åkte jag hem till min kompis Elin, vi åkte och köpte godis och tog det lungt lite sådär. När klockan slog åtta for vi till Alva där jag och massa tjejer hade tjejkväll eller så som jag skulle säga det tjejnatt. Mycket roligt var det. Vi slocknade någon gång vid femtiden och vaknde vid nio. Jag kom vid tolv tiden då jag, Elsa och våra kära systrar bakde pepparkakor. Julstämning! Tyvärr var jag bara oootroligt trött efter natten hehe så jag somnade nästan vid köksbordet. Det förklarar också varför jag inte uppdaterade igår, var hemskt trött och spåren av tröttheten sitter också kvar i idag.

Ja här kom en liten redogörelse om vad jag har sysselsatt mig med. Inte överdrivet intressant kanske men ni får stå ut haha...

Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0