Välkommen hit till min hemsida!

Här kommer jag, Sofia Hjort att samla mina bästa bilder. Om du vill veta mer om mig och mitt fotointresse är det bara att klicka in på om mig häruppe. Vill du istället lämna ett avtryck eller kommentera någon utav mina fotografier finns gästboken.

Om skulle du vilja anlita mig som fotograf eller vill komma i kontakt med mig hittar du mer information under kontakta mig och fotograf. Hoppas du gillar sidan, om inte du får gärna komma med konstruktiv kritik om hur jag kan förbättra den.

Love, Sofia

©Copyright 2013 Sofia Hjort

Nyheter

Här kommer du kunna hålla koll på vad som är pågång just nu i fotograferingsväg.
 
20 Februari 2013 - Jag har uppdaterat portfolion med nya bilder och det finns även planer på en ny hemsida, stay tuned.

15 April 2012 - Nu har jag lagt upp lite nya bilder i övrigt, porträtt och djur. En del bilder av bilderna är tagna med en ny kamera.  Jag har ändrat storleken på några utav de lodräta bilderna, de andra ska jag fixa inom kort.

27 november 2011 - Har tyvärr insett att de lodräta bilderna i portfolion är lite för stora för en del dataskärmar och kapas därför. Ska försöka återgärda problemet så fort jag får tid men då vet ni i alla fall vad som är fel om ni upplever att bilderna är kapta på ibland lite konstiga ställen.

17 November 2011 - Just nu jobbar för fullt med att få den här hemsidan klar. Det ska väljas ut bra bilder till portfolion och skrivas lite informationstexter. Hoppas på att få sidan helt klar till på söndag, det vill säga den 20:onde. Heja mig!

Fotograf

Efter att ha fotograferat i några år har jag valt att ta steget till att börja ta emot fotograferingar. När det gäller min fotografering är jag väldigt bred och jag gillar att fotografera det mesta. Allt från porträtt, barnbilder eller bröllop. 

Är du intresserad utav att boka en fotografering med mig?

Mejla mig på sofiahjoort@hotmail.com och berätta om dina önskemål så kommer vi tillsammans fram till plats för fotografering och ett rimligt pris.

Kontakta mig

Om du behöver komma i kontakt med mig finns min mail, sofiahjoort@hotmail.com.
Jag försöker kolla den dagligen.

Om du inte vill maila kan du lämna ett inlägg i gästboken, kommentera min blogg som du hittar här eller varför inte gå via min facebooksida. Du hittar mig även på twitter.

Djur

Måste ses i fullskärm.

Bröllop

Anna och Philip - juni 2012

Redan första gången jag träffade Anna och Philip förstod jag hur perfekta de var för varandra. Jag skulle vilja säga att de är ett bra exempel på när kärlek går hand i hand med äkta glädje. En vänskap med passion, som att gifta sig med sin bästa kompis. Det var den känslan Anna och Philip gav mig.

 

Jag var med och fotograferade porträttbilder innan vigseln och lämnade inte förrän klackarna sattes i taket på dansgolvet runt midnatt. Ett bröllop som beskrivs bäst med massor av skratt, kärlek och känslor som i princip gick att ta på i luften och en otrolig glädje.  En dag som jag som fotograf sällan kommer glömma. Ett underbart bröllop jag är så glad över att jag fick föreviga.

 
Måste ses i fullskärm. Det är musik till, men den går att stänga av om du vill.

Katarina och Oskar - september 2011

Jag minns fortfarande ögonblicket då Katarina och Oskar uppenbarande sig i parken där jag och gästerna stod. Solen stod högt på himlen, det var en underbar dag. Katarina och Oskar gick under en blomkläddgång fram till prästen till en fin Winnerbäck låt jag inte kan minnas vad den heter. Det jag däremot minns är hur otroligt fint det var.

 

Katarina och Oskars kärlek gick verkligen att ta på. Det är också det jag tycker deras bröllop visar på, att allt som krävs är kärlek. Kyrkor må vara otroligt fina men att gifta sig i solen, i naturen kan nog vara minst lika bra. Ett bröllop med de närmsta där fokuset verkligen ligger på det alla samlas för, kärleken. I en fin blommig miljö tog vi otroligt minnesvärda bilder. Extra speciellt var det för mig då det var mitt första bröllop som fotograf.

 

Måste ses i fullskärm. Det är musik till, men den går att stänga av om du vill.
 
 
 
 
 
 
 

Gästbok

Här kommer en gästbok att dyka upp.

Gästbok

Gästbok