Jag är Zlatan Ibrahimovic


Jag har nyss läst ut Zlatans bok Jag är Zlatan Ibrahimovic på mindre än ett dygn haha. Det är så jag fungerar när det gäller böcker. När jag väl läser sträckläser jag och då kan det bli i timmar. Jag tycker man får en annan inlevelse än om man bara läser 20 sidor varje kväll, men det är min åsikt.

Men åter till boken, den handlar inte så förvånande om Zlatan och hur han kar kommit dit han är idag. Han berättar om sin uppväxt, om motgångar och saker som påverkat honom genom åren. Hur han har lyckats mot alla odds. Den är minst sagt väldigt intressant och jag älskar att få höra saker ur hans egen vinkel. Så oavsett om du är sportintresserad eller inte, läs den. Den inspirerar verkligen och visar att man kan lyckas bara man kämpar och tror på sig själv. Så jag säger återigen, läs den!

Kommentera här:
Postat av: jojo

Hej!jag blev medlem på double för några månader sedan och har tjänat över 5000 kronor

på att endast uppdatera min blogg. kollar du in på min blogg ser du ett inlägg med en länk till en hemsida som nu gjort det möjligt för oss alla stora och små bloggare att tjäna pengar. jag har ungefär 50 besökare om dagen och får cirka 200 kronor om dagen för det. för varje inlägg du gör får du 25 kronor. klicka på länken i mitt inlägg och bli medlem du med! har du frågor eller funderingar så kan du skicka en kommentar till mig eller maila mig på fjb@live.sehoppas du får en underbar måndag.kram jojo.( se inte detta som ett spam mail eller liknande. det här är en möjlighet för dig att tjäna pengar alldeles gratis på att göra något du gillar )

2012-01-23 @ 17:35:14
URL: http://jbsoul.blogg.se/
Postat av: Johanna Öberg.

Måste bara påpeka hur sjukt fin du är :)

2012-01-24 @ 19:08:17
URL: http://johannaobeerg.blogg.se/

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0