Mer migÖverredigerad av alla dessa slag. Den bjussar jag på i alla fall.

Bloggningen har inte varit så bra på senaste tiden. Eller ja, den har varit oduglig helt enkelt. Men nu till det jag tänkte prata lite om, jag har funderat lite. Just nu drar hela den här bloggen åt fotografering som ni alla vet men jag funderar på att göra så att den blir mer min blogg, alltså mer personlig. Isåfall skulle det bli mer tankar, mer åsikter och mer vardag. En blogg som visar lite fler delar utav mig än just fotograferingen. Självklart kommer den fortfarande vara foto och bilder men inte bara så att säga. Vad tycker ni?

Jag vill göra det här till en blogg där jag kan skriva om vad jag tycker, om mina funderingar, om vad jag håller på med om vardagarna och en blogg som visar lite mera mig. En blogg med en hyfsad uppdatering, en blogg där ni får lära känna mig bättre och inlägg med kvalité.

Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0