Fotoåret 2012Jag har funderat mycket kring min fotografering det här året och insett att jag har utvecklats något enormt. Under det här året har jag hunnit både praoa och jobbat åt en fotograf, plåtat mitt första bröllop, haft många givande fotograferingar och inspirerats av alla fotonördar på fotomässan. Även knytit mycket kontakter och fått roliga uppdrag.

När jag kollar igenom min fotografering under det här året inser jag man snabbt att det är porträttfotograferingens år. Det är de jag fotograferat mest och är bland det roligaste jag vet. Nu till 2012 ska jag ta yttligare ett steg uppåt och vara ännu mer kreativ när det gäller min fotografering.

Jag hade ju tänkt lägga upp årets bilder här på bloggen men efter att ha kikat igenom i min portfolio ser jag snabbt att alla bilder förutom i övrigt mappen är tagna det här året. Just därför länkar jag istället de så kan ni kika själva.

Bilderna är länkar.
Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0