Bra serier

De människor som känner mig bra vet att jag kan vara en riktig nörd när det kommer till serier. När jag hittar någon jag verkligen gillar ser jag alla avsnitt som kommit ut och följer den nästan slaviskt haha. Här är mina 3 favoritserier just nu. Rekommenderar alla starkt!


Vampire diaries
En serie jag började följa nyligen är vampire diaries. Den handlar om Elena, Stephen och Damon. Stephen och Damon är två vampyrbröder med en hel del trassel och ouppklarade problem i bagaget. Jag tänker inte avslöja för mycket, kolla på trailern istället, den ger en rätt bra bild utav vad allt handlar om. Rekommenderar starkt!


The O.C
En utav mina absoluta favoritserier är O.C. Jag började kolla på den för några år sedan och jag blev fast direkt. Den handlar om Ryan, en tonåring med en hel del familjproblem. När han en dag åker fast av polisen när han blir med dragen att stjäla en bil träffar han en advokat som kommer att förändra hans liv. Börja se den här, annars missar ni verkligen något!

Gossip Girl
Den här serien ligger mig också väldigt varmt om hjärtat. Serien utspelas i de lyxiga kvarteren i New York där ungdomarna knappast behöver bry sig om pengar men under ytligheten finns det mer intriger och problem än man kan ana. Jag skulle säga att det här är en riktig tjejserie som jag hoppas ni kommer titta på. Ni kommer inte ångra er.

Kommentera här:
Postat av: fotograf göransson

OC är såå bra"! Jag vet inte hur många gånger jag har sett alla säsonger.. :p

2012-02-16 @ 20:00:04
URL: http://fotografgoransson.wordpress.com

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0