Melodifestivalen

Jag satte mig framför melodifestivalen klockan 8 trots att jag inte är särskilt förtjust i det, mest för att ge det ännu en chans. Det här med schlager och att de flesta låtar påminner väldigt mycket om varandra är inte riktigt min grej. Det känns som man sett det mesta förut och att de är många låtar som inte håller standarden efter melodifestivalen utan bara fungerar inom den ramen. Så när jag väl sitter där framför tv:n och är på väg att lämna den för att göra något vettigare kommer Axel Algmark in och sjunger kyss mig. En låt som visar sig vara helt i min smak. Lagom annorlunda och inte där klassiska melodifestivalen numret.

Jag kan inte låta bli att fortsätta titta och se om låten går vidare, vilket den sedan förstås inte gör. Lite synd tycker jag faktiskt det är för jag har en känsla av att han Axel Algmark har en hel del potential att kunna göra fler bra låtar. Så därför bör han uppmärksammas lite. Lyssna på låten vettja!

 

 


Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0