We♥it


Precis som igår har jag haft annat för mig när jag inte bloggat. Pluggat en hel del och fixat på den där saken jag visade er igår. Snart ska jag hoppa in i duschen och ladda upp för imorgon, skolvecka igen. Jag hade gärna haft en veckas till lov men vad ska man göra, det är bara att köra. Oj nu fick jag till det haha.

Innan jag går tänkte jag slänga in ett litet tips till er. Det finns en sida som heter we♥it där folk laddar upp sina bilder och taggar med olika ord de tycker beskriver bilden. Sedan söker man bara på vad man känner för och vips finns det massor med bilder på vad nu vill se. För mig är det inspiration till 100%. Det händer ofta att jag fastnar och bara kollar och kollar på alla bilder haha. Jag har faktiskt skaffat mig ett eget konto där, dock så har jag inte laddat upp några egna bilder men ni kan se bilder jag har gett  ett"heart" till. Ni hittar mig här.

Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0