Sofia här igen!

Hallå hallå, det var länge sedan ni hörde något från mig på den här bloggen! Ni har kunnat följa min fotografering på min facebooksida och jag har fortfarande haft min portfolio, men här minns jag inte senast jag bloggade.
 
Nuförtiden bloggar jag på Lionhearted, en blogg med fokus på att peppa och inspirera människor till att styra sina egna liv och få ut det mesta av livet.Så om ni inte har kollat in den och tycker det låter intressant borde ni kolla in den och den hittar ni här.
 
Jag saknar däremot att ha någonstans att publicera mina bilder, så planen är att kicka igång en fotoblogg igen. Tanken är att det ska vara både en portfolio och en blogg i ett där fokuset är på just min fotografering. Men då jag har haft fullt upp med lite av varje är den inte längre än i brainstormsfasen. Då jag helst vill börja publicera mina bilder nu, tänker jag börja använda den här tillfälligt innan den nya hemsidan tar form.
 
Vad tror ni om det?
 
Två söta från en fotografering i våras.

Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0