Livsglädje och tröjkärlek


Efter mitt lite mera seriösa inlägg tänker jag bryta upp med något så viktigt som kläder haha. Min syster köpte hem en vit kabelstickad tröja i lördags som jag kollat efter hur länge som helst, jag blev genast kär i den och tvingade därför upp mig själv dagen därpå upp på stan trots superförkylning för att köpa hem den i blått.
Haha vad gör man inte för kärleken liksom! Egentligen ett väldigt klassiskt och enkelt plagg men som är sådär ursnyggt både med och utan en skjorta.

Mår för övrigt riktigt bra just nu. Jag har underbara vänner, många roliga saker att se fram emot och så är ju våren på väg. Det har gått bra på de flesta prov, ibland förvånansvärt bra haha och de mesta går som man vill. Nej, livet är allt fint just nu!

Kommentera här:
Postat av: Anonym

vart är den köpt? superfin :D

2012-03-16 @ 09:04:23
Postat av: Anonym

Vart är tröjan ifrån? Jättefin!!

2012-03-25 @ 18:21:02

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0