Ellen Magazine

Det är så kul att se vilket idée mode jag kommer in i ibland. Jag har så mycket projekt och saker jag vill dra igång och göra. Frågan är mer vilket man ska börja med och prioritera. Ett utav de är ju självklart bloggen som verkligen förtjänar lite uppdatering haha!
 
Vad ska jag säga om idag? Jag träffade upp Steph på stan för lite shopping och fyndade lite utav varje. När jag kom hem redigerade jag bröllopsbilder. Jag har även hunnit med att stalka pressbyrån, varit inne på tre stycken olika sammanlagt 5 gånger innan de slutligen fick in min favorit tidning Egoboost Magazine haha. Påtal om tidning, på bilden ovan ser ni min nyskapade tidning, Ellen Magazine. Min studentpresent till min syster, ett sådant där Sofia projekt som jag fick iden om förra sommaren. Den blev precis som jag tänkt mig så jag är jättenöjd med den!
 
 

Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0