Framtid


Jag må vara annorlunda mot många andra men jag älskar att läsa och diskutera om framtiden. Så som gymnasieval, drömmar och framtidsplaner. Förmodligen är det för att jag vill så mycket här i livet, i min framtid. Det finns så otroligt mycket saker jag vill göra, jag vill jobba med och upptäcka att göra. Stora drömmar som jag faktiskt är säker på att jag ska klara av, för om jag inte trodde det, ja då skulle jag självklart inte göra det. Det är nog den stora skillnaden mellan många människor när det gäller drömmar, en del vågar drömma medans andra inte.

När katalogen som ni ser på bilden dyker upp i min brevlåda är det ganska självklart att jag skjuter åtsidan mitt plugg ett tag och sätter mig ner och läser den här istället. Dock får jag tillbaka för det nu, resten av kvällen ska det pluggas av. Jobbigt men sant, men jag får se det posetivt plugget är ju endå ett steg mot min framtid.

Kommentera här:
Postat av: caroline

sv: tack så mycket fina du! :)

2011-10-17 @ 19:21:12
URL: http://carolineelisabet.blogg.se/

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0