Twitter och härliga tjejer

Under två tre dagar nu har många nya besökare hittat hit, utan att jag riktigt vet varför? Haha, glad blir jag i alla fall, hoppas ni stannar.

Igår hade jag en otroligt mysig eftermiddag med min Ida på stan. Hon är en utav mina bästa vänner och det som är lite roligt med oss är att vi alltid är jättetajta och "glider inte ifrån" varandra även om vi ibland inte ses på någon månad eller två, och så har det varit under kanske 3-4 års tid.

Nu ska jag fara upp på stan och träffa Jenny, en tjej jag inte träffat på jätte länge. Det ska bli jätte kul i alla fall. Glöm inte att jag finns på twitter också. Där finns bland annat en webcambild som jag ser ut just nu (eftersom jag bara vill ha "bra bilder" här på bloggen vägarar jag att ladda upp den här haha).Jag har även tänkt att uppdatera lite under dagen så, kika in där om ni vill se vad jag har för mig för stunden. Ni hittar den här.

Kommentera här:
Postat av: m'

Ha en bra dag! :)

2011-11-03 @ 18:48:54
URL: http://maliten.blogg.se/

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0