Flower powerJag fotograferade några utav dom blommor mamma fick igår. Nästan satt jag inte kunde sluta fota. Blommor blir ju alltid så bra på kort och det finnns alltid en vinkel som blir ännu lite bättre en den man tog innan.

Igår han jag inte med att fota överdrivet mycket. För det första störde jag mig bara på att jag inte fick till blixten vilket inte fick riktigt så bra bilder som jag ville och sen var det svårt att få tid. Vi får väll se om någon utav bilderna kanske dyker upp här senare iallafall.

Snart ska jag iväg och hämta min reflexskärm och sen måste jag fixa klart designen här också. Förutom det har jag massa plugg och den där lilla projekt saken som fortfarande inte är klar att jobba på. Det är väll ungefär vad min dag kommer bestå av iallafall.

Kommentera här:

Att kommentera:
Om du gillar min blogg och vill följa den på ett smidigt sätt
så är bloglovin ett bra alternativ bloglovin
Vill du att jag följer dig är det bara att du klickar iväg en kommentar :)

Är det något du undrar över som inte har med inlägget att
göra hänvisar jag till blogresponse
Ni får ett snabbare svar och det underlättar mycket för mig!Det är helt okej att kommentera anonymt men glöm inte att jag alltid ser din IP-adress.
Vill du ha svar på kommentaren måste du skriva en mailadress eller hemsida/blogg så jag kan svara.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0